Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ki milyen mentális betegségben...

Ki milyen mentális betegségben szenved?

Figyelt kérdés
van aki már elveszette a reményt, hogy valaha is meggyógyul?

2014. máj. 8. 16:04
1 2 3 4 5
 31/47 anonim válasza:
Szociális fóbia, borderline
2014. máj. 22. 07:22
 32/47 anonim ***** válasza:
Depresszió,szociális fóbia,szorongás,folyamatos félelem, vágdosás
2014. jún. 27. 00:01
 33/47 anonim ***** válasza:
Avoidant személyiségzavar (avagy szociofóbia), szorongásos depresszió, evészavar, testképzavar, anorexiás hajlamok. 13 évesen állapította meg a pszichiáter, de már régebben alakultak ezek ki nálam. Egy ideig szedtem antidepresszánst, de felnőtteknek valót, mert a doki szerint olyan komoly eset vagyok, hogy a fiataloknak való nem segítene rajtam :D mivel a gyógyszer semmit nem segített, az agyfurkász pedig csak gyógyszerezni és gyógyszerezni akart, abbahagytam a kezelést és a szedésüket is. A reményt még nem vesztettem el, de most nem foglalkozok a betegségeimmel, nem hiányolom a bogyókat. 14/L
2014. júl. 5. 00:20
 34/47 anonim ***** válasza:

szociális fóbia, generalizált szorongás, depresszió, borderline személyiségzavar.

szerintem sosem kerülök ki belőle, gyógyszert szedek, voltam terápián, de ezeket nem lehet kiirtani.

22/l

2014. júl. 13. 21:17
 35/47 anonim ***** válasza:

Paruresis.

Nem tudok idegen helyen wczni.

Nagy dolgot csak este tudom elvégezni,ha mások alszanak.

Emiatt szinte éjszaka vagyok ébren,délelőtt alszom.

Munkát nem tudok vállalni,mert szorongok attól,hogy fájni fog.

Az egész gimit így éltem le.

Nem ittam egész nap semmit,aztán hajnalban wc-már ha tudtam,aztán 10-12 óra tudata wc nélkül,szorongás,aztán volt hogy baj,wczni kellett,fájdalom elviselése órákon keresztül.

26 vagyok és teljesen munkaképtelen,a fősulit sem bírom befejezni miatta,mert nem merek elmenni államviszgára,mert szorongok tőle,hogy az egy egyszeri alkalom és nem ronthatom el.

2014. júl. 25. 02:13
 36/47 anonim ***** válasza:
Régebben: anorexia, depresszió. Ezek elmúltak... Most van helyettük szociális fóbia, disszociatív elkóborlás. Azt vallom, hogy az anyag nem vész el, csak átalakul... Na jó, komolyan... nem tudom elképzelni, hogy valaha teljesen "gyógyult leszek", mert amint elmúlik az egyik szar, jön helyette egy másik. Ilyen ez... Már sok éve.
2014. júl. 28. 19:13
 37/47 anonim ***** válasza:

Antropofóbia(emerektől való félelem),Demofóbia,Dentofóbia(rettegek a fogorvostól),algolagnia(fájdalom iranti vonzodas),niktofília(imádom az sötét éjszakát *-*), ezen kívűl enyhén halucinálni szoktam(figyel valaki,alakokat látok,hangokat hallok),nem tudom hogy ez mennyire számít elmezavarnak,de szeretem a fizikai fájdalmat(önvagdosás),

Sújos depresszió( úgy alakult ki nálam, hogy folyton bántanak,bántottak,(fizikailag,lelkileg terrorizáltak),osztálytársak,szülők, emiatt lelkileg,idegileg összetört vagyok,emiatt csendes,visszahúzódó,nem mutatom ki a szeretetet,mert megutáltam mindent...sokszor vannak dührohamaim(ilyenkor ölni is tudnék),furcsa gondolataim vannak... Rossz dolgokról...önértéklési problémáim vannak(van amikor rondának,van amikor szépnek tartom magam),kényszeresen hazudok,stb..

Nem tom hogy ez mennyire utal arra hogy elmezavarom van,vagy lesz. De vannak páran akiknek elmondtam ezeket(meg még párat amit nem írtam ide) na azok azt mondják őrűlt vagyok... Ezért is nem tudják a szüleim... 15/L

2014. júl. 31. 14:17
 38/47 anonim ***** válasza:
F3480
2014. júl. 31. 19:36
 39/47 anonim ***** válasza:
depi,személyiségzavar,emberundor
2014. júl. 31. 19:42
 40/47 anonim ***** válasza:
ja még memóriagondok (mindenféle távon)
2014. júl. 31. 19:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!