Ki milyen mentális betegségben szenved?
Figyelt kérdés
van aki már elveszette a reményt, hogy valaha is meggyógyul?2014. máj. 8. 16:04
11/47 anonim válasza:
Az besorolható a mentális betegségek közé, ha nem tudok semmilyen emberi kapcsolatot kialakítani? Nem tudom van-e ennek valami konkrét neve, de valami nincs rendben velem, az biztos. Még aki azt vallja magáról, hogy magányos, később kiderül, még neki is van legalább egy barátja. Ezzel szemben én tényleg teljesen magányos vagyok. Hetek/hónapok telnek el két telefonbeszélgetésem között, a Facebook sem más, egy hónapja nem beszéltem senkivel.
12/47 hektorr7 válasza:
utolsó skizoid személyiségzavaros vagy esetleg skizotíp vagy ha szorongsz és azért nincsenek kapcsolataid elkerülő.
Amúgy meg nem normális hogy remete életmódot élsz. Nagyon nem normális!!!
13/47 anonim válasza:
#12 - Az első nem, a második leírásában vannak rám jellemző dolgok, viszont a harmadik, az elkerülő 110%, telitalálat. Ilyen vagyok én.
14/47 anonim válasza:
Esetleg félreérthető az "egy hónapja nem beszéltem senkivel". Ez csak a Facebookra vonatkozik. Vannak azért személyes kapcsolataim, de inkább csak alkalomszerűek, pl. ha egy ismerőssel összefutok. Egyébként nagyon kevésszer találkozok valakivel előre megbeszélten.
15/47 hektorr7 válasza:
és olyankor mit érzel amikor mégis találkozol valakivel?
16/47 anonim válasza:
anorexia, bulimia, szorongás, depresszió, pánikbetegség, és háromszor kíséreltem meg öngyilkosságot.
16/L
18/47 A kérdező kommentje:
mennyi betegség:/
bennem már nem sok erő van..
bármelyikőtök írhat, ha úgy gondolja
2014. máj. 11. 10:25
19/47 anonim válasza:
#15 - Határtalan örömet, hogy nekem is vannak barátaim, még ha csak 5 percre is. Feldobja a napomat az is, mikor innen-onnan ismert emberek (1-2) messziről integetnek nekem, bár ennél több sosem történik, véletlen találkozáskor is a beszélgetés csak egy bizonyos dologhoz kapcsolódik, pl. iskola. De még így is nagyon jól esik végre valakivel beszélgetni.
20/47 anonim válasza:
És ha én utálom mikor összefutok bárkivel is, totál elmelegedek és kellemetlenül érzem magam, a gyomrom görcsbe rándul? Ez van általában. NAGYON ritkán vidámsággal tölt el, ha találkozom ismerőssel.
Még nem voltam pszichológusnál ezért nem tudok válaszolni a kérdésre, de már ideje lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!