Meg fogok őrülni? Mert azthiszem igen, bővebben lent
16 éves lány vagyok. Ez az egész, fogalmam sincs minek nevezzem még ugy 1 éve kezdődött...Mostanában egyszerűen nincs motivációm semmihez, a kedvenc dolgaimhoz sem, felkelni sem, meg aludni menni, filmet nezni sem stb. Nagyon ingerlékeny vagyok, minden zavar, mindentől ideges leszek. Reggel és este a legrosszabb. Minden nap, vagy gyakrabban is megvaltozik valamiről a véleményem, sokszor átöltözöm, sosem fejezek be semmit, se filmet, se könyvet, semmit, tenyleg, utálok befejezni dolgokat. 5 perce, de tenyleg csak 5 vagy kevesebb még szépnek láttam magam, most már ijesztően rondának. Aztán a legfurább az összes közül, hogy gyakran ugy erzem, hogy elidegenedek a dolgoktól, mindentől, magamtól is vagy mintha minden csak álomszerű lenne. Szószerint kiborit, ha valamiben nem értenek meg. Legtöbbször nagyon erzekeny vagyok, de vannak idoszakok amikor totál 'erzelmetlen'vagyok, nem érzek semmit, se boldogsagot, se szomorusagot, nem dob fel semmi, például a szüleim nem rég bejelentették, hogy nyáron nyaralni Kubába megyünk, ahová mindig is elakartam menni, és tenyleg nem szamitottam rá, hogy meglepnek ezzel..egyszerűen nem tudtam örülni neki, talán meg el is szomoritott, persze megjatszottam, hogy nagyon örülök neki.
Egyedül kisse jobban erzem magam, van terem, zenélek, irogatok, rajzolgatok. Ja es szinte az egesz nap folyaman fáradt vagyok.
Szokták mondani, hogy különleges vagyok, ahogy beszélek, pedig tenyleg probalok normalis lenni. Bár mindig mondjak, hogy imádják, hogy ilyen meg olyan vagyok, én meg azt sem tudom miről beszélnek..
Szia, az elsőnek igaza van mindenki átesik ezen.
Egyfajta próba/megmérettetés amit az élet ad neked. Vagy épen átvészeled vagy nem.
Én kicsit rosszul dolgoztam fel, mert elmentem a züllés irányába de már építem fel az életemet és végülis rendbehozom magamat, remélem te könnyebben átmész ezen.
Azt tudom tanácsolni neked, hogy mondtad, hogy írsz zenélsz, rajzolsz, ezekre gyúrjál mert gondolom ezeket szereted, és amit szeretsz abba van sikerélményed a sikerélmény boldogság, a boldogság jóérzés ami kiút ebből. Ha valaki megdicsér, hogy különleges vagy, örülj neki, ne érdekeljen miért van ez, csak örülj neki. Nagyon sok sablon ember van és úgy tűnik sikerült kitűnnöd közülük. Ez jó nem?
Sok sikert!!:)
Ja még valami. Az egész élet küzdelem. Ez csak egy része. De ha jól csinálod nem érzed, hogy az lenne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!