Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bele lehet őrülni a szeretethi...

Bele lehet őrülni a szeretethiányba?

Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 20:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
attól függ, hogy milyen az..pl az emberek ezt is rosszul értelmezik..
2014. jan. 14. 21:02
 2/13 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted?
2014. jan. 14. 21:02
 3/13 anonim ***** válasza:
te mit értesz alatta?
2014. jan. 14. 21:03
 4/13 A kérdező kommentje:
Magányt, egyedüllétet, távolságot, ürességet. (?)
2014. jan. 14. 21:10
 5/13 anonim ***** válasza:
Magány mint párkapcsolat hiánya, vagy magány mint egész életre kiterjedő (szülők, rossz gyerekkor, barátság hiánya stb..) Baromira nem mindegy!
2014. jan. 14. 21:22
 6/13 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz dolog a szeretethiány... Mindenképpen keress valakit, akit szerethetsz!
2014. jan. 14. 21:31
 7/13 A kérdező kommentje:

Párkapcsolat, szülők, rossz gyerekkor.

Hát én próbálok, de engem nem szeretnek.

2014. jan. 14. 21:43
 8/13 anonim ***** válasza:

de engem nem szeretnek..... es te szereted onmagad???

Ha te nem szereted Onmagad, akkor tolunk (mastol) MIERT varod el, hogy szeressen???

2014. jan. 14. 22:03
 9/13 A kérdező kommentje:

Valami miatt szeretem és valami miatt nem szeretem magamat, de én nem várom el, hogy szeressenek, már nem vagyok naív.

Nem is azt kérdeztem, hogy miért nem szeretnek, hanem, hogy hosszútávon ebbe beleőrülhet az ember?

2014. jan. 14. 22:07
 10/13 anonim ***** válasza:

mindenbe bele lehet őrülni, legfőképpen az őrület gondolatába lehet beleőrülni. Ne szugeráld magadnak hogy beteg vagy, őrült vagy, mert az elméd befogadja ezeket az impulzusokat.

A szeretettel kapcsolatban meg, ha van kitartásod kipróbálhatod a Metta Bhavana meditációt például

Az a lényege, hogy először saját magad szeretetén meditálsz, aztán haladsz kifelé(pár héttel később)

Tehát az első egy két hétben leülsz, minden nap meditálsz pár tíz percet azon a gondolaton hogy "szeretem magamat" Én először rosszul voltam tőle mert túl erős volt az öngyűlöletem. De pont ez a lényeg, ezt kell lebontani.

És lehetőleg legyél sokat társaságban. Minden rendben lesz veled, de ahhoz akarnod kell hogy úgy legyen!

[link]

2014. jan. 15. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!