Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban bele lehet őrülni a szeretethiányba?
25 éves vagyok és sosem volt még barátnőm. Hiányzik nagyon a szeretet és furcsa érzéseket érzek néha ami szerintem ebből fakad.
Például van egy szobatársam, nagyon kedves ember, iszonyatosan. Amikor erre gondolok (bár férfi) vegyes érzelmek öntenek el, nem is tiszta szeretet, hanem valami düh, félelem és szeretet vegyes kombinációja. Ez félelmetes de szinte olyan heves, hogy képes lennék megölelni, vagy bántani.... Mintha nem tisztult volna le az agyamban ezeknek az érzelmeknek a forrása, mert nem gyakoroltam a szeretetet senkin.
Mivel a férfi főleg nőket tud szeretni, így ennek hiánya okozhatja ezt.
Sok sorozatgyilkos sem volt nővel soha, és a legtöbbet nem szerették, ezért lett olyan. Nyugtassatok meg, hogy ha találok barátnőt (és hamarosan találok, mert nagyon kedves lányokkal randizgatok most) nem lesznek többé ilyen félelmetes érzéseim!
Sokszor apámmal kapcsolatban is ezt érzem.
A mentális egészség kategóriába is sorolható a kérdés, de mivel a szeretet/szerelem/szex hiány okozhatja, és ez a kateg népszerűbb, ide tettem.
Nem hiszem, hogy Te az őrület határán vagy.
Csak hiányzik valaki, akit szerelemmel szerethetnél és ezt viszonozhatná.
Még csak azt sem hiszem, hogy szeretethiányos vagy, hiszen biztosan vannak szüleid, vagy testvéred, aki szeret Téged, tehát ez sem áll fenn.
Egyszerűen az történt, hogy találkoztál egy olyan emberrel, akit - ha nő lenne - feleségnek el tudnál képzelni, mert minden olyan emberi tulajdonsággal rendelkezik, ami Neked fontos lenne egy társban. Csak éppen nem nőnemű az illető.
Én egyszer mondtam egy kollaganőmnek, ha férfi lennék, őt venném el feleségül. Annyira jól megértettük egymást, nagyon bírtam, de ettől még nem vagyok mentálisan beteg, mert semmi abnormálisat nem éreztem iránta.
Te se így fogd fel, ne rágódjál ilyeneken, hanem minden energiádat a Neked legfontosabb hölgy megtalálására, majd elkápráztatására fordítsd!
tegnap 14:41
Jé, ez van nálam is, de azért még szerencsére nem bántottam senkit. Inkáb magamban őrlődöm csendben, úgy teszek közben mintha boldog lennék, elvégre elég gáz lenne anyáméknak és tesóméknak azt mutatni, hogy egy lúzer vagyok, aki egy nőnenk sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!