Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Paranoiás vagyok? Nagyon...

Paranoiás vagyok? Nagyon félek. (többi lent)

Figyelt kérdés

A következők szoktak velem előfordulni, amiből arra következtetek, hogy paranoiás vagyok: folyamatosan azon rettegek, hogy a barátom meg fog csalni ; nem merek olyan ruhákba járni ami különleges és tetszik, mert félek, hogy kiröhögnek ; félek bejönni a lépcsőházba, mert arra gondolok, hogy meg fognak itt ölni ; iszonyatosan félek attól, hogy elveszítem a szüleimet (ezért sokszor vannak ezzel kapcsolatban rémálmaim) ; ha egy ember barátkozni akar, vagy csak szimplán beszélgetni, egyből arra következtetek, hogy bántani akar/rosszat akar ; nem merek egy üres utcán menni (ismerőssel se) még nappal se, mert félek, hogy megölnek, vagy elrabolnak.

Mit tegyek? A szüleim ezekről nem tudnak, meg úgyse hinnék el.

15/L

2014. ápr. 27. 12:56
 1/1 anonim válasza:

1. Az emberek legtöbbje Jó. Gondolj csak bele.

2.Mosolyogj rá egy emberre aki köszön (ne rokon legyen és köszönj vissza)

3. A ruháidat vedd fel először otthon egyreggel suli előtt. Ha anyud nem szól hogy fura, nemaz.

4. Hordj magadnál mindig egyvdezodort paprikaspray gyanánt.

5. Elöször fényes nappal menj ki a házatokhoz közeli utcára , és menj végig rajta, miközben telefonon beszélsz valakivel. Az utca legyen üres. ha telefonozol, nem támadnak meg.

6. A lépcsőházban nincs gyilkolás. Ez a gyilkosok alapszabálya. Ezt minden gyilkos tudja. Túl feltűnő dolog lenne.

2014. ápr. 28. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!