Félek hogy beleőrültem a bulimiába mit tehetnék?
én utálok hányni, sosem tudtam megérteni akik rendszeresen csináljak, közben fulladozok és nem kapok levegőt
szerintem nézz tükörbe és meglátod hogy csinos vagy és nincs értelme ezt folytatnod :(
Szia!
Szintén 4 éve vagyok bulímiás,tehát tudom mit érzel.
Tudom,hogyan éled meg ezt a dolgot.Segítséget kell kérned,minél hamarabb! Ami pedig a legfontosabb AKARNOD KELL A GYÓGYULÁST!!!!!!!!!
Kb 1 éve járok pszichológushoz,felvállaltam,segítséget kértem,DE nem AKARTAM!És tudod,ez volt a baj.Most jutottam el arra a szintre,hogy kézzel-lábbal másznék ki belőle,mert tönkretette/teszi az életemet.Megjártam miatta a poklok poklát,fájt,de túléltem.Most (jelenleg) érzem azt,hogy van erőm abbahagyni,és tudom,hogy naggggggyyyyon nehéz lesz,de ez így te is biztosan tudod...ez így nem élet...Nem tudom,nálad,hogy van de nálam a vagdosás is kb ekkor kezdődött...tehát én összefüggésbe hozom vele.NENENENENE NE TEEDD! Pár hete...olyan szinten vagdostam össze a combomat,hogy a hegek talán soha nem fognak eltűnni,és örökké fájni fognak.
Először is a legfontosabb az,hogy beszélj erről vkinek,kérj segítséget!Fogadd el! a segítséget! És akarj gyógyulni...
Ha gondolod,én is szívesen segítek!
Kitartás!
18/l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!