Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Félek hogy beleőrültem a...

Félek hogy beleőrültem a bulimiába mit tehetnék?

Figyelt kérdés
4 éve hánytatom magam és a suliba se tudok masra gondolni csak hogy mikor érek haza mikor tudok hányni direkt úgy eszek h mikor hazaérek egyből tudjak hányni suliba mindig tesi előtt egyedül(lehetőleg). Vagdosom magam már nagyon rég óta és nem tudok mit csinálni..mindennapom ugybaúgy tellik..:(
2014. ápr. 16. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus. Sürgősen.
2014. ápr. 16. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:
34%
Mindennap..? Nem unalmas? Én biztos bele unnék.
2014. ápr. 16. 22:04
 3/5 anonim válasza:

én utálok hányni, sosem tudtam megérteni akik rendszeresen csináljak, közben fulladozok és nem kapok levegőt

szerintem nézz tükörbe és meglátod hogy csinos vagy és nincs értelme ezt folytatnod :(

2014. ápr. 16. 22:25
 4/5 anonim ***** válasza:
81%

Szia!

Szintén 4 éve vagyok bulímiás,tehát tudom mit érzel.

Tudom,hogyan éled meg ezt a dolgot.Segítséget kell kérned,minél hamarabb! Ami pedig a legfontosabb AKARNOD KELL A GYÓGYULÁST!!!!!!!!!

Kb 1 éve járok pszichológushoz,felvállaltam,segítséget kértem,DE nem AKARTAM!És tudod,ez volt a baj.Most jutottam el arra a szintre,hogy kézzel-lábbal másznék ki belőle,mert tönkretette/teszi az életemet.Megjártam miatta a poklok poklát,fájt,de túléltem.Most (jelenleg) érzem azt,hogy van erőm abbahagyni,és tudom,hogy naggggggyyyyon nehéz lesz,de ez így te is biztosan tudod...ez így nem élet...Nem tudom,nálad,hogy van de nálam a vagdosás is kb ekkor kezdődött...tehát én összefüggésbe hozom vele.NENENENENE NE TEEDD! Pár hete...olyan szinten vagdostam össze a combomat,hogy a hegek talán soha nem fognak eltűnni,és örökké fájni fognak.

Először is a legfontosabb az,hogy beszélj erről vkinek,kérj segítséget!Fogadd el! a segítséget! És akarj gyógyulni...

Ha gondolod,én is szívesen segítek!

Kitartás!

18/l

2014. ápr. 16. 23:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Doki mindenképp, ez már elég súlyos.
2014. ápr. 18. 02:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!