Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Félek! Terhes vagyok? Esküszöm...

Félek! Terhes vagyok? Esküszöm paranoiás vagyok! Állandóan azon gondolkozok hogy terhes vagyok és úgy látom mintha nőtt volna a hasam..

Figyelt kérdés
:( pedig alig eszek mostanába,meg egy kicsit szédülök is,mert a legutóbbi szeretkezésnél kiszakadt a gumi de még nem ment el a párom.de tesztet még nem akarok venni inkább megvárom a havimat,de más tünetem nincsen a mellem se feszül nincsenek rajta fehéres mirigyek és nem is barna mert hallottam h azok is jelentkeznek a terhességnél.remélem csak beképzelem magamnak!!
2009. ápr. 2. 17:04
1 2
 1/13 anonim válasza:
83%
vegyél tesztet.
2009. ápr. 2. 17:08
 2/13 anonim válasza:
0%
Nem kell elmennie a párodnak, hogy terhes legyél, már az előváladékban is van spermium. Érdeme pisilned egy tesztet. Nem ezen az 1-2000Ft-on mulik..szerintem. És ha az 'elején csíped el' a dolgot, még elég egy injekció is..
2009. ápr. 2. 17:09
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

azért szédulsz, mert stresszeled magad, és igy tuti, hogy a menzeszed is késni fog, amitol mégjobban beparàzol.

Az esedékes menzeszed tàjàn vegyél tesztet azért.

Bocsi, de olyan vagy mint a baràtnom volt anno, elkezdte szedni a tablettàt, pàr honappal késobb azt mondja: " ugye nott a hasam???? tegnap egyutt voltunk a pasimmal, tuti terhes vagyok, nézd meg, a hasam is nagyobb mint tgenap volt!" :D:D

Ennyire koràn semmilyen terhességi tunet nem jelentkezik még:)

2009. ápr. 2. 17:09
 4/13 A kérdező kommentje:
köszí a válaszokat! de ha anyu megtudná h terhes vagyok akk tuti nem engdne sehova se:S nemhogy még pasim legyen..
2009. ápr. 2. 17:12
 5/13 anonim válasza:
100%
hát..ez annál nagyobb probléma lenne minthogy 'anyu nem enged el sehova'
2009. ápr. 2. 17:14
 6/13 A kérdező kommentje:
hát jó tudom..de szeretem a barátomat..!:(nah mind1..
2009. ápr. 2. 17:15
 7/13 anonim ***** válasza:
hány éves vagy amúgy?
2009. ápr. 2. 17:19
 8/13 A kérdező kommentje:
16.
2009. ápr. 2. 17:24
 9/13 A kérdező kommentje:
vagyis lassan már 17 pár hónap
2009. ápr. 2. 17:24
 10/13 anonim ***** válasza:
A has legkorábban kb. 12 hét után nő láthatóan...
2009. ápr. 2. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!