Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Teljesen megörültem?

Teljesen megörültem?

Figyelt kérdés
Pár éve súlyos depresszióval élek, többször az öngyilkosságra gondoltam, de valaki miatt nemment. Eddig szinte egés életemben csak megjátszottam a boldogságot, a mosolyom. Az utóbbi idöben azonban mintha bekattantam volna (voltak ijen pillanataim mikor egyedül voltam) egyszerüen mintha ujjra élnék. Baromkodok, poénkodok, mindenböl viccetüzök de, amint bármelyik problémámra gondolok vagy csak a múltamra secperc alatt visszatér a depresszió. Egy ideje minden érzésemet bezártam , mélyen elzártam. Ami maradt pedig az csak a nagy semmi volt eddig, mert most mintha megörültem volna. Most mintha ujra boldog lennék, örülnék, viszont megijeszt. Leget hogy most végleg megörültem ?
2014. ápr. 25. 00:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az érdektelenség magyarázható azzal, hogy egy egy érzelmi impulzus már nincs rád akkora hatással mint korábban, mivel a hangulatingadozásaid alatt sokkal nagyobb amplitudóval érzed át ezeket a dolgokat.

Rá se ránts, majd változik a helyzet.

2014. ápr. 25. 02:00
 12/13 anonim válasza:
nem lélektenger .hu. Lélek tenger Blog
2014. ápr. 25. 02:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Amúgy a mániás depresszió pont erről szól, szélsőséges felülvagyok-alulvagyok szakaszokról, meg is lenne magyarázva az indokolatlan jókedv, ha orvosok lennénk, de nem vagyunk azok, úgyhogy csapass el egyhez, az a biztos.
2014. ápr. 25. 02:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!