Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van egy fóbiám, rettegek a...

Van egy fóbiám, rettegek a hernyóktól és kukacoktól. Ha meglátok egyet, rettegek. Mit kéne tennem, hogy ez elmúljon?

Figyelt kérdés

Borzasztóan félek és undorodok tőlük,

gusztustalanok szerintem. Ha rajtam mászik egy, képes vagyok hatalmas hisztit levágni, anya szerint a semmiért.

Nagyon szeretnék erről leszokni, de nem tudom, hogyan.

És hiába írják, hogy ne féljek a kukacoktól, mert ők tőlem jobban félnek. Ez nem segít.

2014. ápr. 19. 12:41
 1/3 anonim válasza:
Direkt vegyél a kezedbe néhányat belőlük, nehéz lesz, de szerintem segíteni fog. Így talán rájössz hogy nincs miért tartanod tőlük. Én a pókoktól félek nagyon, de mióta nem kérek meg mindig valakit hogy vigye ki őket a szobámból, hanem egyet-kettőt hagyok a sarkokban már annyira nem is rettegek tőlük :)
2014. ápr. 19. 17:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez nem tűnik rossz ötletnek... Lehet, hogy kirohanok a világból, de oké, megpróbálom. :)
2014. ápr. 19. 19:28
 3/3 anonim válasza:
Hááát...az ötlet lehet, hogy nem rossz, de számomra kivitelezhetetlen. Egér, pók, béka számomra meetne ezzel a paranccsal, de hernyó, kukac soha!!!!!! Én is ebben rettegek és szenvedek!
2022. febr. 20. 15:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!