Miért akkora baj ha valaki vagdossa magát?
Úgy értem, hogy ha nekünk ez jó akkor miért baj? Nem mást bántunk
18/L
Pedig ez egyaltalan nem divat. Aki "divatbol" csinalja azt legszivesebben megolnem. Ebbe mi a "szep, meno?".... De aki azert csinalja mert valami lappang a hatterben O nem mutogatja. Meg aki csak"divatbol" neki inkabb csak feluleti karcolasok vannak szerintem, mig akinek valami mas all a hatterbe O melyebben csinalja. Oke, ez nem mervado. Meg aki tenyleg divatbol csinalja az parv
alkalom utan ugyis abbahagyja mert neki az borzasztoan fajhat. En peldaul nem erzem a fajdalmat mert atalakul egyfajta megnyugvasba vagy hogy mondjam.
Ezvolyan mintha valaki anorexias akarna lenni. Miert akar valaki beteg lenni? Miert gondoljak hogy pl a vagas annyira "meno"? Epp ellenkezoleg. en peldaul szegyellem es buntudatom van. Epp ezert nem is tudja senki csak a pszichologusom es anyukam (mert veletlen meglatta)
Aki meg divatbol csinalja az szegyellje magat
Mindkét oldalt ismerem.
Te úgy érzed jó, teljes mértékben az irány1tásod alatt van, hogy ez a megoldás, megnyugtat, stb. Tudod te is.
A másik oldal pl egy aggódó barát/barátnő, aki amint elválik tőled, azon gondolkodik, lát-e még valaha, nem halsz-e bele a következő vágásba. És mikor hosszú pólóban/naciban lát, vagy karkötőkkel a kezeden, vagy ilyesmi, alig tudja magát visszafogni, hogy ne kezdjen sírni, és hiába mondja neked, hogy ne csináld, vagy te hiába mondod, hogy te ezt jónak érzed (miközben nem az...).
Na, ezért nem jó, téged is, és mindenki mást is tönkretesz, ha akarod, ha nem.
Mert az emberek tele vannak előítéletekkel. Nem egyszer hallom az ismerőseimtől, hogy mennyire elítélik az ilyesmit. Kicsit ironikus, hogy nekem is vannak vagdosásból hegek, és csupán amiatt, hogy megtudnák egyből nem lennénk haverok.
Szerintem az nagyobb baj, hogy egy ilyen embernek külső segítségre van szüksége, mégis a környezete inkább elhatárolódik tőle.
Nekem pl. egy 5 éves nagyon jó barát kapcsolatom tűnt el egyből. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!