Van akkora szerelmi bánat, amiből nem tudok kijönni?
Figyelt kérdés
Veszélyben a 4 éves kapcsolatom. Nem akarok nélküle itt maradni,és a szervezetem is így reagál. Étvágytalanság,életkedvtelenség,stb......2013. okt. 23. 19:01
1/15 anonim válasza:
Tulajdonképpen van,de ez a te agyadban dől el. Sokan haltak már bele(szó szerint),de ezt te provokálod. Tartsd észben azt,hogy semmi nem tart örökké, és előtte is éltél mielőtt megismerted volna a párodat. Piszok rossz lesz,hiszen hozzászoktál,de egyre javul majd az érzés. És tényleg igaz az,hogy ami nem öl meg az megerősít!
2/15 anonim válasza:
Miért nem írod ki a párkapcsolati problémádat kérdésben, hátha kapsz jól hasnosítható választ?
3/15 A kérdező kommentje:
Mert ez mentális zavar. Vagy máshogy mondva lelki. Tudom hogy ha ne adja Isten szét megyünk,én nem akarok itt maradni nélküle. Magamról tudom,hogy gyógyszerek sem segítenének,és ezen orvos sem tudna. ezért írtam ide,hogy előfordulhat e? mert akkor nem öngyilkosság.
2013. okt. 23. 19:21
5/15 anonim válasza:
Ez tőled függ. Nálam pl van olyan nem ér túl sokat az életem
6/15 A kérdező kommentje:
igen ez ismerősen hangzik...
2013. okt. 23. 20:34
7/15 anonim válasza:
Tudod az életből kell kijönni győztesen 100%ékosan úgysem fog sikerülni mert létezik a halál kinél előbb kinél később
A szerelem egy fontos elem,de MINDEN törékeny az életben többek közt ez is :(
8/15 A kérdező kommentje:
Ha ő nincs,akkor szeretnék inkább hazamenni. Nem itt maradni. :(
2013. okt. 23. 20:58
9/15 anonim válasza:
Orvos ezen valóban nem tud segíteni, de egy kiképzett, jó pszichoterapeuta IGEN! Az étvágytalanságon, és az életkedvetlenségen is.
10/15 A kérdező kommentje:
klónozni tud? mert ha nem akkor szerintem kizárt hogy tud segíteni.
2013. okt. 23. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!