Hol tudnám kezeltetni normálisan a depressziómat szerelmi bánat miatt?
Figyelt kérdés
Még decemberben a pszichológusom betett egy csoportterápiába, de úgy érzem, hogy ez nekem nem elég segítség. Mit tehetek, hova fordulhatok?
Olyan válaszokat hanyagoljátok, amelyekben másik lány keresésére buzdítotok, a problémám ennél sokkal összetettebb.
2012. márc. 31. 21:46
1/8 anonim válasza:
Az ilyen jellegű problémát nem lehet csak külső segítségtől várni. A nagy része rajtad múlik. Tovább kell lépned, el kell magad foglalnod és meg kell értened, hogy egy főként rajtad múlik. A pszichológus annyit tud tenni, hogy meghallgat és ad pár jó tanácsot, a többi rajtad múlik, bármilyen nehéz ezt elfogadnon. Amúgy ha annyira durva a helyzet, akkor keress pszichiátert, ő írhat neked gyógyszert.
2/8 anonim válasza:
A lelki betegséget bármilyen stressz okozhatja. Azért szerelem ellen a pszichológus elég szokott lenni. Persze vannak extrém esetek is, oda már igazi pszichiáter kell. Őhozzá pedig vagy magánemberként pénzzel tudsz eljutni, vagy pedig a háziorvoson keresztül, az sztk-s hoz. Én a háziorvosos megoldást tudom javasolni, mert ők inkább meg akarnak szabadulni tőled ( azon az áron, hogy meggyógyítanak), míg a maszek inkább meg szeretne tartani, tejelő tehénkének.
3/8 anonim válasza:
Esetleg megvizsgáltad, hogy nem vagy-e meleg?
4/8 anonim válasza:
két megoldás létezik ,vagy a kocsma ,vagy Jézus Krisztus szeretete ,az utóbbit javaslom.
5/8 anonim válasza:
Próbálj új ismerősöket szerezni!
6/8 anonim válasza:
Lelki békét csak Isten tud adni,Jézuson keresztűl.Beszélj vele
7/8 LOLXDROFL válasza:
Atya ég, hagyjátok már ezzel a jézusos megtisztulás beszélgetés baromsággal. Az nem megoldás ha valami mögé elmenekülsz mert akkor mindig ott lesz benned egy ha. Legyél határozott, gondolkozz, vázold fel a helyzeted és győzd meg magad hogy tovább kell lépned. Persze mindig ott lesz benned egy kis érzés iránta de ez természetes. Ja, és próbálj meg minél kevesebbet egyedül lenni
8/8 anonim válasza:
36 eves no vagyok, aerobic oktato. De en is hiszek Istenben. Oriasi lelki valsagokon mentem keresztul, de voltak mellettem hivo emberek, akik segitettek. S hiszem, hogy Isten is segitett. Tudod, aki nem hisz benne, annak ez valoban csak vmi duma, zagyvasag, de aki megtalaja Istent, az valami olyan erzes, hogy ertsd, mintha megtalalalnad a csodak kulcsat az eletedben... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!