Van akkora szerelmi bánat, amiből nem tudok kijönni?
Figyelt kérdés
Veszélyben a 4 éves kapcsolatom. Nem akarok nélküle itt maradni,és a szervezetem is így reagál. Étvágytalanság,életkedvtelenség,stb......2013. okt. 23. 19:01
11/15 anonim válasza:
Azért az jusson az eszedbe,hogy nem egy ember létezik a földön! Mindenki úgy gondolja,amikor véget ér egy kapcsolat,hogy vége a világnak és soha nem kell más,aztán az élet mást hoz.
12/15 A kérdező kommentje:
igen valóban. többnyire igy igaz. de én tényleg nagyon komolyan tudom hogy nem birok kijönni ebből.
2013. okt. 23. 23:17
13/15 anonim válasza:
egyetlen egy eleted vegeig tarto kapcsolatod lesz es az a sajat magaddal valo kapcsolatod, foglalkozz inkabb magaddal mert mint latom te egy gyenge ember vagy akinek nem az az ember kell akivel agy hanem az h lehess valakivel. Marpedig aki nem fogadja el h az elet igenis maganyos dolog es minden nap lekell kuzdeni az akadalyokat, addig nem lehet boldog. minden mindig valtozik, de neked ennek ellenere mindig eros es fuggetlen, de erzo embernek kell maradnod. a jellemgyenge embereket ugyanis senki se szereti :)
14/15 anonim válasza:
Nem csak egy ember létezik vannak jobban és rosszabbak másoknál csak,hogy nehéz találni jót! Én is ragaszkodom aki nekem van és megértem ha más is. Annyira felfordult ez a világ már,hogy nagyon kevés a normális ember. :(
15/15 A kérdező kommentje:
hát még én....
2013. okt. 25. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!