Miért van az, hogy estére rossz lesz a kedvem, nappal pedig jókedvű vagyok?
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__5..
Nem te kérdezted pár napja ugyanezt? Ha nem, akkor bocsi, van itt pár Neked való válasz.
Mert este magányos vagy és unatkozol, a net előtt ülsz. Nem véletlenül az este a költői napszak, ilyenkor lép működésbe a fantázia, ilyenkor kapunk ihletet. Amikor elcsendesedik körülöttünk a világ, és végre meghalljuk a gondolatainkat.
Én egész nap pörgök, jókedvű vagyok, de este felé sokszor nagyon szomorú leszek, de csak ha egyedül vagyok. Ha párommal együtt vagyok, akkor addig beszélgetünk, amíg el nem alszunk, így sosem vagyok szomorkás, ha itt alszik. Ma este meg öcsémmel tv-ztünk meg gesztenyepürét ettünk, együtt lógtunk, ezért nem lettem szomorkás, nem unatkoztam :) Foglald el magad valami jó dologgal este is! :) Vagy feküdj le aludni ilyen későn, vagy olvasgass valamit, tv-zz! :D
20/L
Egyszerűen kimerülsz, lemerülsz, valami hiánytünet.
magnézium, b vitamin, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!