Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van az, hogy estére...

Miért van az, hogy estére rossz lesz a kedvem, nappal pedig jókedvű vagyok?

Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 23:10
 1/6 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__mentalis-egeszseg__5..

Nem te kérdezted pár napja ugyanezt? Ha nem, akkor bocsi, van itt pár Neked való válasz.

2009. dec. 21. 23:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem én, de köszi a linket :)
2009. dec. 21. 23:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mert este magányos vagy és unatkozol, a net előtt ülsz. Nem véletlenül az este a költői napszak, ilyenkor lép működésbe a fantázia, ilyenkor kapunk ihletet. Amikor elcsendesedik körülöttünk a világ, és végre meghalljuk a gondolatainkat.

Én egész nap pörgök, jókedvű vagyok, de este felé sokszor nagyon szomorú leszek, de csak ha egyedül vagyok. Ha párommal együtt vagyok, akkor addig beszélgetünk, amíg el nem alszunk, így sosem vagyok szomorkás, ha itt alszik. Ma este meg öcsémmel tv-ztünk meg gesztenyepürét ettünk, együtt lógtunk, ezért nem lettem szomorkás, nem unatkoztam :) Foglald el magad valami jó dologgal este is! :) Vagy feküdj le aludni ilyen későn, vagy olvasgass valamit, tv-zz! :D

20/L

2009. dec. 21. 23:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen kimerülsz, lemerülsz, valami hiánytünet.

magnézium, b vitamin, stb..

2009. dec. 21. 23:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Örülj neki, nekem estére lesz jó kedvem, és alig alszok, reggel meg elkések mindenhonnan.
2009. dec. 29. 02:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert alapvetően a nap, a fény segíti az ember jó közérzetét. Sötétben ennek az ellenkezője van. Én mondjuk nagyon szeretem az estéket, ilyenkor szoktunk barátokkal lelkizni, ekkor lehet kicsit magadba nézni. Hallgass zenét és hagyd, hogy kicsit kikapcsolódj, lenyugodj. Nézzél tv-t,számítógépezz, olvass, tervezd el a másnapot.
2010. febr. 7. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!