Ti gondolkoztatok már valaha ilyeneken, vagy csak én görcsölöm túl a dolgokat?
Figyelt kérdés
Egyfolytában olyanokon jár az eszem h valaki figyel, vagy néz a laptopom kameráján keresztül vagy levideóz, különösen mondjuk olyankor amikor az ember nem szívesen venné ha néznék, pl öltözködöm. Sokszor azt hiszem az emberek ártani akarnak nekem. Nem vagyok hülye vagy ilyesmi de ha valamit a fejembe veszek akkor azon pörgök állandóan és konkrétan kiidegelem magam. Lehet ez azért mert gyerekként sokat bántottak és megaláztak, és sosem engedték hogy hallassam a szavam, hanem egyszerűen félresöpörtek? Családom is mondja hogy túlreagálok dolgokat, próbálnak meggyőzni hogy értelmetlen dolgokon rágódok, de olyan nehéz elhinni... ez a kamerás dolog is, tökre parázok miatta. Szerintetek is hülyeség? Ti görcsöltetek már ilyeneken, vagy tényleg nekem van szükségem pszichológusra? A válaszokat előre is köszönöm!2014. ápr. 16. 16:35
1/5 anonim válasza:
Röviden: neked van szükséged pszichológusra. Mégis, hogyan kamerázna valaki a saját szobádban? Nekem már volt a közvetlen környezetemben ilyen eset, és nála az évek során csak durvult a helyzet, én felkeresném a pszichológust, minél hamarabb.
2/5 anonim válasza:
Ez már lehet üldözési mánia, szerintem szükséged lenne pszichiáterre, kezeltetned kell.
3/5 anonim válasza:
Nem gondolkozom ilyeneken, eszembe sem jutna, szerintem sürgősen menj orvoshoz, mielőtt elhatalmasodik rjtad a betegség.
4/5 anonim válasza:
Ragaszd le a kamerát egy matricával és máris nem kell emiatt aggódnod. Sokan csinálják ezt.
5/5 anonim válasza:
Ilyen nekem is van, sokszor nekem is eszembe jut ez. Ha nagyon zavar ragazd le a kamerát, vagy tegyél oda egy kis papírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!