Nincs senkim, teljesen el vagyok keredve, elni sincs kedvem, ki fogok ebbol valaha labalni?
Barataim nem igazan vannak, akik meg megis, azok mindig a parjukkal vannak, es ram nem nagyon marad mar ido. Egyetem miatt el kellett koltozzek, a szuleim pedig tavol vannak, amiota pedig elkezdtem egyetemre jarni minden nap sirok, annyira jelentektelennek ezem magam. Parom nincs, hobbim sincs, es alapjaba veve tul erzekeny tipus is vagyok
21L
Az egyetemen nincsenek barataid, nem beszelgetsz a csoporttarsakkal? Egyutt tanulas, kikapcsolodas stb... Ha ugyanarra a szakra jarnak, nyilvan hasonloak az erdeklodesi koreitek.
Ezen kivul egy hobbi / sport nagyon jo a baratkozasra, ismerkedesre. Kezilabda, konditerem, futas, harcmuveszet, vitorlazorepules, tudom is en. Sok sikert. :)
Külföldön tanulsz?
Sajnos más ötletem nincs, csak az, hogy próbálj meg interneten ismerkedni emberekkel. Nekem szokott segíteni, ha például Facebookon beszélgetek ismerősökkel, bár tény, hogy nem helyettesítheti az élő társaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!