Miért van ez így? (azt írja h túlrövid a kérdés)?
Figyelt kérdés
A elmúlt 3 napban elkezdtem magam vagdosni, nem azért mert szar az életem, nem is azért mert annyira menő mert aki ezt menőségből csinálja az szánalmas és nem menő
Egyszerűen boldoggá tesz h ott vannak a vágások , mikor végig húzom rajta az újjam az boldoggá tesz. Mintha szerelmes lennék a vágásokba......
2014. ápr. 12. 19:01
2/10 anonim válasza:
Te se vagy százas agyilag, az biztos... Gondolom a mazochizmus egyik formáját követed te is.. de hogy miért van ez így? Passz.. talán a gyerekkori élményeid miatt, vagy más miatt.. egy pszichológus azért biztosabbat tud mondani, mint mi.
4/10 A kérdező kommentje:
nem értem hogy ha valami hülyeséget írok attól miért lesz az egész hazugság??
2014. ápr. 12. 19:42
5/10 anonim válasza:
És a kulcsszó miért pont ez lett?
6/10 A kérdező kommentje:
mert a youtube reklámot tesz be a videók elé
2014. ápr. 12. 19:45
7/10 anonim válasza:
Mivan??? :D És ennek mi köze a Youtube-hoz meg a reklámokhoz? Komolyan mondom, ez most engem jobban érdekel, minthogy vajon miért élvezed a vagdosást. (Pedig az is érdekel ám.)
8/10 A kérdező kommentje:
Háát semmi de llik válaszolni xd
2014. ápr. 12. 23:21
9/10 anonim válasza:
Nem baj kérdező, majd ha elmúlsz 13 éveske akkor elmúlik
10/10 A kérdező kommentje:
14 vagyok
2014. ápr. 13. 00:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!