Ha a pszichiáter megtudja, hogy ráiszom a gyógyszerekre, nem írja fel többet?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 8. 09:59
1/7 A kérdező kommentje:
Szeretnék hozzá őszinte lenni, hogy tudjon segíteni, de tartok ettől a következménytől.
2011. ápr. 8. 10:01
2/7 anonim válasza:
Szerintem felírja, de az ambuláns lapodon tuti meg fogja jegyezni a dolgot. Így védi magát. Ő felírta, a lehetőséget megadta, te nem megfelelőképpen éltél vele.
De miért iszol a gyógyszerre?
3/7 anonim válasza:
nem fog örülni az biztos és elképzelhető hogy nem ír fel többet , vagy úgy hogy más fogja adni neked és figyel rád hogy ne igyál
4/7 A kérdező kommentje:
Az alkoholproblémám korábbi, mint hogy elkezdtem volna gyógyszereket szedni. Csak amikor elmentem pszichiáterhez és felírta a gyógyszereket, elhallgattam ezt a problémámat, mert féltem, hogy akkor nem ad gyógyszert. Azt hittem, meg bírom állni, hogy ne éljek a két szerrel egyszerre, de úgy tűnik nem sikerül. Nem szeretnék gysz- alkoholfüggő lenni, de a gyógyszerről lemondani sem. Az alkoholról szeretnék lemondani, 1-2 hónapig megy is, majd újra visszacsúszok.
2011. ápr. 8. 10:29
5/7 anonim válasza:
Mindenképpen említsd meg neki. Ő segíteni fog neked mindenben! Neki ez a dolga! Sok kitartást neked!
6/7 anonim válasza:
Nyilván Te magad is tudod, hogy ha nem vagy őszinte, nem tud segíteni. Sőt, a gyógyszer ebben a formában többet árt, mint használ. Ezért mindenképp mondd el, ne szégyellj segítséget kérni. Meg fogsz könnyebbülni, ha beszélsz róla. Tudod, az anonim alkoholistáknál is megtapsolják ha valaki feláll és kimondja: "XY vagyok, alkoholista" :) Ez az első lépés a gyógyulás felé vezető úton.
7/7 anonim válasza:
Vagyis problémás ivó vagy? Nem tudsz megállni ha egyszer elkezdesz inni, de nem igényled mindennap? Légy őszinte a pszichiátereddel! Ez az alkohol-gyógyszer kombó nagyon rossz a szervezetednek, gondolom ezt te is érzed. Én problémás, elég problémás ivó voltam és az egyéni terápia segített (ahova a mai napig járok), hogy ne csússzak bele újra és újra az ivásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!