Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet ez? Nagyon idegesítő.

Mi lehet ez? Nagyon idegesítő.

Figyelt kérdés

sziasztok,

16 éves fiú vagyok,teljesen átlagos testalkattal (tehát se nem túlsúlyos,se nem anorexiás).

az utóbbi időben egyre erősebben jelentkezik nálam valami fura,számomra megmagyarázhatatlan..

alapvető dolgok is problémát jelentenek.(néha elveszek,azaz azt sem tudom pillanatokra,hol vagyok,és miért),valamint alapvető műveletek (egyszerű matekpéldák) is nehézséget okoznak.

olyan,mintha csak álmodnék,teljesen szét vagyok csúszva.

kezeim kissé remegnek,és a beszédem is lelassult,gyakran állok meg a mondat közben gondolkodni...

tudatzavar,vagy meg sem tudnám fogalmazni,mi ez...

külsőleg még senki nem vett észre semmit,de az orvosok meg max hülyének néznének,mert nem is tudom leírni,mi ez...

valaki help! :(

2014. ápr. 4. 23:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Az orvosok nem néznének hülyének tekintve, hogy kismillió olyan betegséget is ismernek amit egy egyszerű ember szinte biztos, hogy nem ...
2014. ápr. 5. 01:32
 2/2 anonim válasza:
velem is úgyan ezz van :/
2014. ápr. 5. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!