Mit tegyek a 17 éves öcsémmel? Szörnyen idegesítő,4-5 éve még hiperaktivitást és figyelemzavart is megáll. nála
Én 21 éves vagyok hogyan védekezzek ellene egyáltalán? Rendkívül agresszív. hazajön az iskolából nem szól csak lekever nekem egy nagy pofont. A táskáját bevágja az asztal mellé. Azt ordítja hogy tiszta ideges, hazajönnek szüleim munkából, fáradtan folyamatosan panaszkodik h. tanárok kicsesztek vele, verik az osztálytársai stb. Engem folyamatosan megaláz szóval, meglop gyakran 4-500 forintokkal, veri a fejem minden ok nélkül. Káromkodik, viszont olyan magatehetetlen mint egy fogyatékos, nem tud egyedül elmenni nagyvárosba képtelen tájékozódni, ezen felül rendkívül feledékeny, ostoba. 5 percig beszélünk a haverokkal egy dolgot erre kérdez egy tök hülyeséget amin már rég túljutottunk.
Megyünk bulizni erre beiszik mindenkibe beleköt és az a vége h. megverik de nagyon, vagy biztonsági őrökkel hülyéskedik és csodálkozott hogy kidobták a discobol. Ott állt a téli hidegben hajnali 3-4ig, még szerencse hogy nem kapott tüdőgyulladást..
Régebben szedett gyógyszert is azonban abbahagyta önkényesen. Annak nem tudom mi volt a neve Manapság csak xanax-ot látok az asztalán azt rendszeresen szedi
Szerintetek én hogyan segítsek? Vagy mit tegyek hogy ne bántson meg üvöltözzön, sőt hogy a saját életét ne tegye tönkre?
xanax elég erős gyógyszer, de szerintem azt sem szedi
mindenképp szednie kellene valamit amit erre találtak ki
hát a xanax az nem jó neki, az néha az emberből agresszív viselkedést vállt eleve ki, olvasd el a betegtájékoztatót
a xanax az amúgy nem erős, és szorongásoldó nem nyugtató
ADHD ambulancián vagy mi a neve voltatok már?
börtönbe is kerülhet ha nem kezelik szakszerűen, és ha olyan orvosa van aki xanaxot ad neki, akkor nem kezelik jól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!