Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tegyek a 17 éves öcsémmel?...

Mit tegyek a 17 éves öcsémmel? Szörnyen idegesítő,4-5 éve még hiperaktivitást és figyelemzavart is megáll. nála

Figyelt kérdés

Én 21 éves vagyok hogyan védekezzek ellene egyáltalán? Rendkívül agresszív. hazajön az iskolából nem szól csak lekever nekem egy nagy pofont. A táskáját bevágja az asztal mellé. Azt ordítja hogy tiszta ideges, hazajönnek szüleim munkából, fáradtan folyamatosan panaszkodik h. tanárok kicsesztek vele, verik az osztálytársai stb. Engem folyamatosan megaláz szóval, meglop gyakran 4-500 forintokkal, veri a fejem minden ok nélkül. Káromkodik, viszont olyan magatehetetlen mint egy fogyatékos, nem tud egyedül elmenni nagyvárosba képtelen tájékozódni, ezen felül rendkívül feledékeny, ostoba. 5 percig beszélünk a haverokkal egy dolgot erre kérdez egy tök hülyeséget amin már rég túljutottunk.

Megyünk bulizni erre beiszik mindenkibe beleköt és az a vége h. megverik de nagyon, vagy biztonsági őrökkel hülyéskedik és csodálkozott hogy kidobták a discobol. Ott állt a téli hidegben hajnali 3-4ig, még szerencse hogy nem kapott tüdőgyulladást..

Régebben szedett gyógyszert is azonban abbahagyta önkényesen. Annak nem tudom mi volt a neve Manapság csak xanax-ot látok az asztalán azt rendszeresen szedi

Szerintetek én hogyan segítsek? Vagy mit tegyek hogy ne bántson meg üvöltözzön, sőt hogy a saját életét ne tegye tönkre?

2013. okt. 4. 10:43
 1/3 anonim ***** válasza:

xanax elég erős gyógyszer, de szerintem azt sem szedi

mindenképp szednie kellene valamit amit erre találtak ki

2013. okt. 4. 10:45
 2/3 anonim ***** válasza:

hát a xanax az nem jó neki, az néha az emberből agresszív viselkedést vállt eleve ki, olvasd el a betegtájékoztatót

a xanax az amúgy nem erős, és szorongásoldó nem nyugtató

ADHD ambulancián vagy mi a neve voltatok már?

börtönbe is kerülhet ha nem kezelik szakszerűen, és ha olyan orvosa van aki xanaxot ad neki, akkor nem kezelik jól

2013. okt. 4. 12:53
 3/3 anonim ***** válasza:
2013. okt. 4. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!