Ezt nem tudom felfogni. Hogy lehet ez?
Az osztályomban van egy narancssárga,rövid hajú,szemüveges és kövér lány,ő 85 kg és kb. olyan magas mint én.
Nagyon büszke,mindenkit lenéz,pletykál és állandóan kötődik velem,sok barátai vannak,mindenki vele tart,mindenki szereti.
Már nagyon sokat idegesített,12 éve ismerem,állandóan eszi az életemet,mindenbe beleszól,
azt mondja nekem állandóan,hogy kövér vagyok,
olyan magas vagyok mint ő és jelenleg 46 kg,
két évvel ezelőtt 36 kilóra lefogytam miatta...
Sokszor megmondom a szerencséjét és,hogy nincs semmi köze ahhoz,hogy én mit teszek,de akkor az egész osztály ellenem fordul,hogy én,hogy merek ilyet mondani neki ?
Mit tegyek ?
mondd neki hogy Te dagadt vörhenyes krva, (hajolj közel) azt csinálok amit akarok :) bszódj meg! (naaagy nagy önbizalommal)
Lehet azért állnak mellette, mert ők is tartanak tőle.
Ne hagyd magad és ne hallgass rá,semmiképpen ne kezdj fogyókúrázni,amikor vékony vagy így is,egy ilyen kis ost oba lány miatt,azért kötekszik veled,mert valójában egy lelkibeteg,aki folyton leszól másokat,az így próbálja a saját gondjaid leplezni,a saját magával szembeni elégedettlenségét.
Ha ellened fordulnak a többiek akkor mond meg nekik nézzetek már körül,ne legyetek vakok,megállás nélkül folyton mással foglalkozik,egy jó szót nem tud senkire sem mondani csak a rosszat,na ná hogy visszaszólók amikor már megint velem foglalkozik és kötekeszik.Én sem foglalkozok vele,tehát ő se tegye ezt.Az a baj hogy az ilyen típusú ember maga köré gyűlyti a többieket és a többiek behódolnak mert addig sem velül foglalkozik és nem őket piszkálja és mást piszkálni csak a másikban látni a hibát mindig könnyebb.Az erősebb sokszor elnyomja a gyengébbet az ilyen emberek meg megtalálják ha valaki gyengébb,visszahúzodobb,ha valami gondja van és piszkálják,heccelik.
Hát azért nem vagyok én sem olyan sovány...
Tudom,hogy nem kéne hagyjam magam,de nem akarok veszekedni vele,csak felidegesedek,
életemben soha nem mondtam egy rossz szót senkiről sem,soha sem mondtam valakinek,hogy kövér vagy ilyesmi,
de egy nap a barátnőmmel beszélgettünk róla és hájpacninak neveztük,
fogalmam sincs,hogy tudta meg,
de másnap felháborodva elmesélte az egész osztálynak,hogy mit mondtunk róla,az óta mindenki ellenünk van,
érdekes,hogy ő mondhat amit akar rólam,de mikor én egy rossz szót mondok róla már fel van háborodva,
én már nem merek egy szót sem visszaszólni,
úgy is állandóan eszi az idegeimet,
volt amikor hónapokig nem mentem iskolába miatta,mert már nem bírtam,nagyon elegem van belőle,
tudom,hogy nem kéne felvegyem amit mond,de nem tud hidegen hagyni...már rég óta depressziós vagyok.
Megértem a helyzeted, az én előző osztályomban is ugyanez volt.
Én a rühes kva Ausdrücke-re szavazok. Nekem mindig megtette a hatását. Próbálj vele pajtulni egy kicsit, és hátha abbahagyja. Pár szó beszélgetés után szerintem el fog fogani. Bár az én esetemből kiindulva nem állíthatom biztosan.
Nézd megértelek,ha felhánytorgatja hogy ti a barátnőddel hogyan hívtátok őt a háta mögött,akkor válaszold neki azt hogy te meg megállás nélkül beszólógatsz nekem és leszólsz mégis mit vártál,te úgyazezt csinálod de durvábban és másokat is leszólsz a hátuk mögött előttük meg nem mered vállalni mit mondasz rájuk.MIndig reagálj vissza,ne durván,csak az igazat mond.
Az ilyen emberekkel sajnos nem lehet mit kezdeni és modnom azért csinálják hogy véletlenül se velük foglalkozzanak,könnyebb a másikakban keresni csak a hibát.
Ezt meg is mondhatod neki,hogy te mindig csak a hibát keresed másokba,leszólsz mindenkit és fel vagy háborodva amikor meg téged szól le valaki,mert ne hajlandó lenyelni a folytonos piszkálódásod.
Köszi :)
Már próbáltam mondani ezt neki...
de egyszerűen nem megy,tudom,hogy vissza kéne mondjak mikor velem foglalkozik,csak az a baj,hogy olyankor megmeredek és nem tudom mit válaszoljak,elfelejtem mit kéne mondjak idegességemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!