Égő viszkető érzés sex után és még közben is, nincs gond azzal h nem vok nedves, de ezt nem tom felfogni h miért fáj? Az elején azt hittem h a síkosító majd +oldja de mint kiderült allergiás vok a play durexre!
Figyelt kérdés
folyton járok orvoshoz de az összes csak mikogal krémet ír fel v kúpot, már ebből is elegem van mert csak addgi hatnak amíg el nem fogynak! Ha nem vok senkivel, nem ülők rá semelyik wc-re, akk vajon honnan ez a sok és változó mennyiségű folyás? Talán már a szervezetemben van a gomba amit nem csak egy krémmel v 3 dbos kúppal lehet megszüntetni?2012. máj. 11. 19:53
1/3 anonim válasza:
Szerintem mondd el legközelebb az orvosnak, hogy nem hat hosszútávon a helyi kezelés és tablettát szeretnél. Ha komolyabb a fertőzés, lehet hogy az fog hatni. Mindig pozitív lesz a kenet gombára?
2/3 anonim válasza:
És ha valamikor elmúlnak a tünetek, érdemes rögtön tejsavas hüvelyzuhanyt vagy ilyesmit alkalmaznod, vagy a normál flórát helyreállítani (Lactobacillus), mert ha az nem áll helyre, az is hajlamosít a visszatérő fertőzésre.
3/3 mubby23 válasza:
nekem olyan van hogy már sex elején rögtön olyan égő érzés jön elő hogy nem tudjuk folytatni, nekem az orvosok mindig hólyaghurutról beszélnek több fajta gyógyszert kipróbáltam de már nekem sem használ semmi se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!