Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Állandó égő, csípő érzés a...

Állandó égő, csípő érzés a húgyhólyagomban, húgycsövemben. Mit tegyek? Már nem bírom.

Figyelt kérdés
Évek óta járom az orvosokat. 2 éve urológushoz is elmentem. Rengeteg gyógyszert szedtem már, antibiotikumok, homeopátiás szerek, de állandóan visszajön. Mit tegyek? Tapasztalatok?

2012. ápr. 23. 23:30
 1/8 anonim ***** válasza:

Hát nálunk a családban volt olyan, aki ezzel küzdött, és neki egy hólyagkatéterezés és injekciós kezelések hoztak enyhülést. Esetleg keress fel egy orvost, aki nemcsak az adott pillanatban lévő tüneteket kezeli és szünteti meg, hanem alapos kivizsgálásnak vet alá, és segít a krónikus gyulladáson. Érdemes lenne megnézni azt is, hogy ilyenkor mit mutat a vizeleteddel végzett vizsgálat. Genny, vér van-e benne, ph-ja stb.?

Tipikus tünete lehet még ez a Candida gomba elszaporodásának is, esetleg ebbe az irányba is el lehetne mozdulni.

Jobbulást Neked! :)

2012. ápr. 24. 00:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Menj egy normális urológushoz, és alaposan vizsgáltasd ki magad!!!
2012. ápr. 24. 06:13
 3/8 A kérdező kommentje:
falusi vagyok, es ez az orvos van a legközelebb. Én már beleőrülök
2012. ápr. 24. 13:08
 4/8 A kérdező kommentje:
ja és van olyan barnás folyásom, de a nőgyógyász azt mondta rendben van minden. A katéterezés fáj amúgy?
2012. ápr. 24. 13:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Az, hogy fáj-e a katéterezés attól függ, hogy mekkora a fájdalomküszöböd, és hogy megfelelően van-e síkosítva a katéter.
2012. ápr. 24. 13:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Ne hagyd el magad. Ha kell, kérjél beutalót, valami komolyabb helyre. Nem lehet ebbe belenyugodni.
2012. ápr. 24. 16:17
 7/8 A kérdező kommentje:
mit értesz ez alatt, hogy komolyabb helyre?
2012. ápr. 24. 17:14
 8/8 mubby23 válasza:
én múlt év augusztus óta küszködöm ezzel az égő érzéssel, voltam már sok magánorvosnál, magánurológusnál de egyik gyógyszer sem hatott nekem se. annyit tudok ajánlani hogy rengeteg folyadék, és tényleg a vizelet tenyészéts ajánlott mert ezután tudnak valamit is mondani. nekem mindenem negatív a vérvételen mindenhol, mégis ezzel küszködöm.
2013. jan. 14. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!