Nem bírom elviselni más emberek közelségét. Mi a baj velem?
Teljesen igazad van.De viszont kénytelen vagyok alkalmazkodni és kiválni is,mivel soha senki nem fogad el engem olyannak amilyen vagyok.Baráti körökre van szükségem,hogy utánna normális párkapcsolatom lehessen.Bár már akadt olyan jelenkező akinek tetszettem,de "dilis volt".Ezért kell kapcsolatban lennem több emberrel.
Vagyis nem könnyű.Emlékszem arra is amikor senkisem volt a barátom és senki sem beszélt velem.Az pokoli volt,de azért könnyebb volt.
Valószínűleg ezért szeretek én is leginkább egyedül lenni.
De ez nem jelenti azt,hogy neked is ijen lesz.
Csak egy kis betekintés,tudd,hogy mire számíthatsz.
Aki visszahúzódó legtöbbször valami ijesmire számíthat.
Ja,és én még tanulok.De mindenki azt mondja,hogy majd a suli után minden jobb lesz.-Nem hiszem.
Te még tanulsz?
Én is voltam hasonló helyzetben, mint most te ezért átérzem amit írsz.
Igen, tanulok. Szerencsére egy elég civilizált és elfogadó suliban. Nagyon szeretem, de idén végzek. :) Ugyan nincs sok tapasztalatom az iskola utáni időszakról, de tudom, ha egy számodra kellemesebb helyre, környezetbe kerülsz ahol nem leszel kénytelen ilyen emberekkel együtt lenni, akkor minden jóra fordul ezért kitartást kívánok neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!