Nem tudom már magam elviselni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Borzalmasan kövérnek,undorítónak és csúnyának érzem magam.Már ott tartok hogy az erkélyre nem megyek ki,mert azt gondolom hogy ha valaki lát,ilyeneket gondol rólam.Az utcára csak akkor megyek ha már muszáj boltba mennem,szerencsére itt van a szomszédban.Állandóan bőgök,sírógörcsöt kapok emiatt.Legszívesebben húznék magamra egy zsákot hogy senki ne lásson.Nagyon rosszul érzem magam,egyébként 25 éves lány vagyok.2012. aug. 19. 18:32
1/5 anonim válasza:
Ha mások és a mérleg szerint is túlsúlyos vagy, akkor tegyél ellene! Vegyél olyan ruhát amiben szépnek látod magad stb
2/5 anonim válasza:
Te jó ég, ha annyi a baj hogy kövér vagy akkor ne a lakásban terpeszkedj egész nap, hanem menj minden nap futni, tornázz otthon és diétázz. Ezen másképp nem lehet segíteni.
3/5 anonim válasza:
Biztos, hogy nem 180 centi és 50 kiló vagy?
4/5 A kérdező kommentje:
Nem.
2012. aug. 20. 10:14
5/5 anonim válasza:
Én pont az ellentéted vagyok, 20 éves fiú és kemény 50kg- kilátszik minden csontom, nyáron nem merek kimenni rövidnadrágban/rövid ujjúban az emberek közé, nincs önbizalmam mert egy férfinak nem így kellene kinézni.
Sajnos pénzem nincs hogy egy étrendet kialakítsak amitől meghíznék. Bárcsak én lennék kövér, mert ahhoz csak elszántság kell, kimenni esténként futni meg tornázni kicsit,amikor szinte nem is lát senki. De valószínűleg téged nem zavar annyira, ha nem teszel érte semmit, a sajnáltatással sajnos pedig nem fogsz elérni semmit, mi nem tudunk rajtad segíteni, csak te magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!