Hogyan segíthetnék?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy a barátomat évek óta depresszió kínozza. Már akkor sem, amikor megismertük egymást volt egy igazán extrovertált személy, de persze nem kell mindenkinek annak lennie. Az évek folyamán tanúja voltam annak, hogy egyre inkább „beszűkül” mind testileg mind lelkileg. Ezalatt azt értem, hogy egy kedves, barátságos valakiből egy olyan ember lett, aki nem szeret emberek közt lenni, folyton rémálmai vannak, szíve szerint magára zárná az ajtót, és nem engedne be senkit. Igyekeztem segíteni neki, valamiféle támasza lenni, de vannak pillanatok, amikor igazán megrémülök. Nem tudom, mit tehetnék, de fáj őt szenvedni látnom. Az is a probléma részét képezi, hogy hiába tudja, hogy segítségre szorul, és olykor látom benne a hajlamot a változtatásra, mégsem tud/akar segítséget kérni. Javasoltam neki pszichológust, de elutasította. Igazán nem tudom mi tévő legyek, mi mást javasolhatnék neki. Úgy érzem az összetörtsége egyre rosszabb lesz és én ezt nem szeretném tétlenül nézni.2014. márc. 25. 15:55
1/1 anonim válasza:
Nézesd meg Vele:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!