Napok óta nem alszik! Hogy segíthetnék neki?
Szóval, van egy fiú, akivel egymásba szerettünk. Mindketten elmúltunk már 20 évesek, viszont neki én vagyok az első és kicsit izgatott is ez miatt. Ő ilyen szorongó, szocfóbos srác, aki gyógyszert is szedett és pszichiáterhez járt. Amióta megismert, állítása szerint sokkal jobban érzi magát, vannak céljai, magabiztosabb és felszabadultabb. Kevésbé szorong, barátkozik, viccelődik… A gyógyszer szedését abba is hagyta,egy ideig jó volt, viszont egyre jobban egymásba gabalyodtunk és kb 3 hete csak 2-4 órát alszik és reggel 5-6-tól már virraszt független attól, h lenne-e dolga. Azt mondja, h nem tud engem kiverni a fejéből, csak rám tud gondolni, ezért már nem megy neki a koncentráció és a tanulás sem. Rendszeresen edz minden nap, de van, h fél napos edzése után sem tud aludni, így nem hiszem,h az lenne a baj, h nem elég fáradt. Nagyon féltem Őt! Félek, h végkimerültségében egyszer elájul edzésen vagy valami. Tervezzük az összeköltözést. Szerintetek ez az egész elmúlhat nála, ha már vele lakok? Vagy inkább meg kellene kérnem, h legalább a pszichológushoz menjen vissza?
Előre is köszi a válaszokat!
Szerintem ha nem fáradt akkor nem baj. hogy kevesebbet alszik, ez összefüggésben lehet azzal, hogy vannak céljai, és hogy jó élnie az életét (és nem átaludnia), szerintem alapvetően nem kell aggódni, inkább használja ki a plusz időt valahogy. Ha összeköltöztök akkor nem tudom hogy mi és hogy fog változni, lehet hogy kevésbé lesz izgatott, és többet alszik, vagy jobban fog esni neki az együtt alvás.
Szóval ha nem érzi fáradtabbnak magát akkor nincs gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!