Hogyan segíthetnék valakinek legyőzni a dörgéstől és villámlástól való félelmét?
Hű, én is félek tőle, de csak ha egyedül vagyok és nem biztonságos helyen (pl. úton), pedig én már 24 is elmúltam XD
Legyél vele, öleld meg, ha éjszaka van vihar, engedd, hogy átmenjen hozzád. Ettől biztos megnyugszik.
Nekem öcsémet egyszer azzal a sztorival nyugtattuk le, maminál nyaraltunk én meg unokatesónk és hatalmas vihar volt, dörgött, villámlott baromian, öcsém pedig nem volt hajlandó aludni. Kitalálta unokatesóm, hogy ő látta a híradóban, most jut eszébe, hogy megszökött a közeli - egyáltalán nem létező - börtönből egy rab és azt keresik reflektoros helikopterrel: annak a fényét látja és a helikopter hangját hallja. Öcsém kb. 5-6 éves volt - nem 14 :) - úgy megnyugodott ettől, hogy 5 perc múlva már aludt is.. :D
Bár ez a tesódon nem hiszem hogy segítene, de sose lehet tudni :) Próbáljatok ilyenkor átmenni egymás szobájába, ne hagyjátok magára, ha többen vagytok akkor biztos nem fél annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!