Hogy lehet így végigcsinálni egy egyetemet?
Romániai egyetemeknél nincs.
Elegem van abból, hogy mindig mielőtt be kell menjek egyetemre a hasam fáj, rosszul vagyok. Amikor hazamegyek, olyankor az a pár nap maga a paradicsom, de ahogy eljön a vasárnap és vissza kell jöjjek, az maga a kínszenvedés.
És ha ez nem érdekel, esetleg vmi más szak? Vagy egy "sima" szakma valahol? Szüleid mit szólnak, h ennyire utálod?
Én is hagytam ott sulit, tudod nem muszáj szenvedni.
Igen, en is hagytam mar ott egyetemet, mert erre szerettem volna jonni.(AKKOR)
Ok nem tudnak rola, hogy ennyire utalom. Nem merem nekik elmondani. Gondolkoztam valami mukormost tanfolyamon, de azokol rengetegen vannak.
EN legszivesebben 1-2 honapra kimennek nemetbe dolgozni, majd hazjonnek. Aztan fel ev utan megint kimenni...
# 1:
Micsodaaa? Hol? Melyik egyetemen??? Mert ahova én járok, ott még a fogorvos is kemény összegeket legombol egy szaros tömésért... Pszichológus pedig nincs is a közelben! :O
Szorongásos depressziótól és szociális fóbiától szenvedek, ami kezeletlen, úgyhogy nekem is jó lenne valami ingyenes megoldás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!