Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy lehet így végigcsinálni...

Hogy lehet így végigcsinálni egy egyetemet?

Figyelt kérdés
12 naponta járok haza, ezalatt a 12 nap alatt 11 nap stresszből, idegességből és sírásból áll. Nem érzem itt jól magam, annyira idegen nekem itt minden. Hiába megyünk néha a barátokkal csavarogni, össze-vissza, magányos vagyok, és mindig ideges, ingerlékeny.
2014. márc. 24. 07:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Erős akaraterő kell hozzá. Az egyetemeken vannak pszicho és tanácsadói szolgáltatások ingyen, érdeklődj a TO-n. Vedd igénybe ezeket, és 1 fokkal jobb lesz!
2014. márc. 24. 07:15
 2/7 A kérdező kommentje:

Romániai egyetemeknél nincs.

Elegem van abból, hogy mindig mielőtt be kell menjek egyetemre a hasam fáj, rosszul vagyok. Amikor hazamegyek, olyankor az a pár nap maga a paradicsom, de ahogy eljön a vasárnap és vissza kell jöjjek, az maga a kínszenvedés.

2014. márc. 24. 07:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Akaraterőm már nincs, mert egyszerűen nem érdekel az egyetem és a tanulás.
2014. márc. 24. 07:22
 4/7 anonim ***** válasza:

És ha ez nem érdekel, esetleg vmi más szak? Vagy egy "sima" szakma valahol? Szüleid mit szólnak, h ennyire utálod?

Én is hagytam ott sulit, tudod nem muszáj szenvedni.

2014. márc. 24. 09:43
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen, en is hagytam mar ott egyetemet, mert erre szerettem volna jonni.(AKKOR)

Ok nem tudnak rola, hogy ennyire utalom. Nem merem nekik elmondani. Gondolkoztam valami mukormost tanfolyamon, de azokol rengetegen vannak.

EN legszivesebben 1-2 honapra kimennek nemetbe dolgozni, majd hazjonnek. Aztan fel ev utan megint kimenni...

2014. márc. 24. 09:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Könyörgöm, tedd azt! Valószínűleg a szakmában se leszel boldog, ha ennyire kikészülsz az egyetemtől. Csináld azt, amivel jól érzed magad, akkor is, ha későn jössz rá, hogy mivel érzed jól magad. Gondolj arra, hogy még 40 munkával töltött éved lesz.
2014. márc. 24. 11:01
 7/7 anonim ***** válasza:

# 1:

Micsodaaa? Hol? Melyik egyetemen??? Mert ahova én járok, ott még a fogorvos is kemény összegeket legombol egy szaros tömésért... Pszichológus pedig nincs is a közelben! :O

Szorongásos depressziótól és szociális fóbiától szenvedek, ami kezeletlen, úgyhogy nekem is jó lenne valami ingyenes megoldás...

2014. márc. 24. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!