Kényszerbeteg lennék? Az interneten felelősségre vonhatnak ezért? Annyira szégyenlem magam amiatt hogy nem tudom ezt kiverni a fejemből.
Figyelt kérdés
Már egy fél éve regisztráltam egy legális fizetős filmnézős oldalra. A regisztráció ingyenes volt, nem kellett bankkártyaszámot,telefonszámot, nevet, vagy lakcímet megadni. Csak a születési évet, a felhasználónevemet és az email címet adtam meg. Viszont most hogy így már hogy regisztrálva vagyok meglehetne adnom magamról a személyes adatokat. A profilom inaktív az oldalon, és mindig behozza azt ha fellépek hogy aktiváljam az előfizetést. Nem magyar nyelvű oldal. Az email címet töröltem ahonnan regisztráltam erre az oldalra.2014. márc. 23. 17:36
11/11 anonim válasza:
Én is folyton ilyen dolgokon agyaltam. Bár mostanában kezd megszűnni.
Hasonlókon agyaltam, pl.: szabad-e filmet letölteni, ha a metrón ott a matrica hogy nem ehetek útközben akkor nem eszek még ha éhes is vagyok nagyon, meg ilyenek.
Próbálj meg lazulni egy kicsit. Keress olyan tevékenységeket, amelyek nyugalmat adnak Neked és örömödet leled bennük.
Mindezek - ha jó a teóriám - csökkentik Benned a stresszt és az ilyen szorongásos, esetleg kényszeres (?) dolgok is csökkeni fognak, nem fogsz rajtuk annyit agyalni.
És: légy együtt olyan emberekkel, akik szeretnek!! A szeretet NAGYON nagy mértékben csökkenti a szorongást.
Pl. egy kedves ölelés a szüleidtől, egy nagy beszélgetés a legjobb barátoddal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!