Volt már valakinek valami olyan rögeszmés képzelése, ami nem olyan, amit a kényszerbeteg leírásokban szoktak említeni?
Figyelt kérdés
Fertőzés, agresszivitás (családról), bizonytalanság (pl. nem okozott-e balesetet vagy bajt), esetleg vallásos tartalmú kényszergondolat, illetve szimmetriával kapcsolatosak. Ezeket írják mindenhol és én arra vagyok kíváncsi, hogy van-e valakinek valami más, ami nincsen benne a megemlítésben és ami ritkább, amit negyedinek gondol.2013. júl. 24. 20:40
1/4 anonim válasza:
Nem, itt csupa unalmas-rögeszmés kényszerbeteg van.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem a kérdést, hogy unalmas vagy nem...
Olyan, ami nem fordul elő másoknál, mert nekem is egy elég érdekes van, és már rákerestem interneten meg olvastam is róla, de arról sehol sem találtam, csak ezeket, hogy ezek a leggyakoribbak.
2013. júl. 24. 20:58
3/4 A kérdező kommentje:
Mármint a kényszerbetegségről olvastam.
2013. júl. 24. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!