Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek mi lehet a gond...

Szerintetek mi lehet a gond velem?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok,fiú,168 cm,51 kg. Tegnap mértem magam,és a mérleg 54 kg mutatott. Ma is mértem magam,rengeteget ettem és 51 kg vagyok, ez,hogy van? Szerintetek milyen betegségem lehet? Lehet,hogy a szervezetem nem raktározó típus,vagy mi?

2014. márc. 15. 08:10
 1/6 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni,hogy nagyon nagy a kg ingadozás. Pl:Naponta változik a test súlyom,egyik nap 55 másik nap 50. De van,amikor egy nap alatt is változik 2-3 kg.
2014. márc. 15. 08:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy a mérleggel van a gond? Nekem digitális van és attól függ, hogy hová teszem le, elég nagy különbséggel mér, most már igyekszem mindig ugyanazon az egy helyen mérni magam.
2014. márc. 15. 08:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Egyenletes padlón szokott lenni. 2 mérlegünk is van,egy hagyományos és egy digitális. Mindig ugyan arra az egy helyre rakom.
2014. márc. 15. 08:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Mérd a hagyományoson és ne naponta, ha huzamosan mennek le a kilók, akkor menj el a háziorvoshoz, majd elküld egy kivizsgálásra.
2014. márc. 15. 09:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Egy helyben mérd,és szerintem reggel felkelés után,ruha nélkül.

Ha úgy érzed,hogy fogysz sokat,érdemes elmenni egy kivizsgálásra,rutin vérvételre,pajzsmirigy vizsgálatra.

Ettől nem lesz bajod,és megnyugszol te is.

De ne aggódj szerintem,egyél egészségesen ,mozogj heti legalább kétszer,esetleg szedj multivitamint,aludj ,pihenj szórakozz eleget,és nagy baj így nem lehet,tehát tegyél érte,hogy rendben légy:)

Ja és nem utolsó sorban foglald le magad:olvasás ,barátkozás,programok!:)

2014. márc. 15. 11:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2014. márc. 15. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!