Hormonzavar, vagy gond van velem?
Figyelt kérdés
Sokszor vagyok feszült, állandóan fáradt vagyok. Nagyjából semmi nem érdekel. Mivel barátaim nincsenek, itthon szoktam internetezni, vagy, ha suliban vagyok is telefonon beszélgetek azzal a kevés emberrel, akivel tudok mobilon keresztül. Tanulmányilag is rettenetes vagyok, mert állandóan csak fáradt vagyok, meg lusta. Hazajövök és semmihez sincs kedvem. Társaságba nem járok, sokszor meg sem tudok nyilvánulni, ha beszélni kell. Van olyan, hogy hirtelen rámjön valami és iskolában órán feleltetnek, de nem tudok megszólalni, mert valahogy blokkol valami. Sokszor meg épp ellenkezőleg, megbolondulok és elkezdek nevetni, meg néha felpörgök, stb. Örömöt okoz, ha tudok beszélgetni interneten valakivel, aki számít nekem, viszont, ha vége a dolognak és estére jár, egyre jobban elmegy a kedvem mindentől és szinte már aludni sincs kedvem elmenni, aztán másnap megbánom, mert egész nap rosszul vagyok. Mondjuk mikor kipihenem magam is majd elalszok, ha menni kell. Sokszor itthon is csak idegeskedek, feszült vagyok, ha szólnak hozzám, mert szűk az érdeklődésem, meg néha nem is úgy szólnak, ahogyan kellene. Minden esetre zavar, hogy nem tudom, hogyan fogok a jövőben boldogulni. Bajom van a rendszerrel is, meg ami folyik a világban. Sokszor nem látom értelmét annak, hogy éljek, ugyanakkor az apró, pozitív dolgokat rögzítem magamban és tudom értékelni. Koncentrációs képességem is romlott. Viszont, ha ezek a hormonok, akkor sok éve tengnek bennem. Már gyerekként is hasonlóan viselkedtem, aztán a fáradtság fázis olyan 4 éve van jelen. Van még rengeteg dolog, amit nem írtam le, de nem kívánom publikálni, ennyi elég lesz. És 18 éves vagyok.2014. jan. 15. 02:04
1/3 anonim válasza:
Nézettesd meg, nekem is 73-ig van az érték, és nekem jóval túlhaladja 99...szóval már igazán rákellene szánnom magam,, de nagyon drágák ilyen hormon helyreállitós dolgok..na szépen foglamaztam, de nálam is hasonló lehangolt vagyok, de közben mindig ingerült feszült, azt mondta az orvos hogy hormontól lehet a hisztérikusság is, na de ez összetett, más problémáim is vannak , mint neked...
26n
2/3 A kérdező kommentje:
Volt rajtam egy napos vérnyomás mérő és az is nagy volt. Normál helyzetben, mikor itthon ültem este, normális volt a vérnyomásom. Mikor reggel mentünk levetetni a kütyüt, 160 feletti értéket mért.
2014. jan. 15. 15:30
3/3 David82 válasza:
Szerintem hormonzavar lehet. Vérvétel kimutatja. Ha valóban az a bajod, akkor endokrinológiai szakrendelés. Amit leírtál, azt okozhatja a mellékvesekéreg hormonjainak alacsony szintje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!