Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek ha a fitness...

Szerintetek ha a fitness teremben a szaunaban ölném meg magam az nagyon gáz lenne?

Figyelt kérdés
2014. márc. 12. 22:46
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Egyebkent kis hely s holtidoben nem sokan hasznaljak a szaunat pl ha delelott 10 kor bemegyek sztem5ig de legalabb 2-3 ig senki se jonne be
2014. márc. 14. 12:11
 22/23 anonim ***** válasza:

Amúgy az még nem jutott eszedbe,hogy amíg ezen a fantasztikus dolgon agyalsz,hogy hogy halnál meg,már esetleg hozzá is kezdhetnél rendbe tenni az életed?

Ja vagy az munkával jár,nehezebb mint bekapni 1-2 doboz bogyót?Mert nem akarsz meghalni,eret nem vágsz magadon..

NE álmodozz..ha ennyire unatkozol,kezdj szépen elgondolkodni ,hogy mi tehetne rendbe,járj el orvoshoz,ha kell szedj gyógyszert,és dolgozz magadon még többet...

tudom hogy szar az élet gyakran,én is kicsinálnám magam,csakhogy az nem megoldás,amit te is nagyon jól látsz.

2014. márc. 14. 21:06
 23/23 Kraven válasza:
Annyira gáz, ahogy próbáljátok lebeszélni. Emberem, szaunában meghalni borzasztó unalmas lenne. Ha már tényleg eleged van az életből, csinálj valami eszement őrültséget. Szard le a gátlásaidat, és csinálj valamit, amit már nagyon régóta meg szerettél volna tenni, csak azért nem tetted, mert féltetted az egzisztenciádat.
2014. márc. 15. 01:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!