Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek ha a fitness...

Szerintetek ha a fitness teremben a szaunaban ölném meg magam az nagyon gáz lenne?

Figyelt kérdés
2014. márc. 12. 22:46
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
85%
Parasztság. Rossz reklám a fitness teremnek, tönkreteszed az odajárók napját, és melót csinálsz egy csomó embernek. Ha ennyire bunkó vagy, akkor inkább bujdokolj el az erdőben.
2014. márc. 12. 22:48
 2/23 anonim ***** válasza:
85%
Hát a terem tulajdonosának nagyon, teljesen tönkretennéd az üzletmenetét, persze, ha ez a célod, akkor jó megoldás. Igaz persze, hogy a vendégek közül is páran elájulnának a hulla és esetleg a vér láttán, de ez csak hab lenne a tortán.
2014. márc. 12. 22:50
 3/23 anonim ***** válasza:
76%
Kicsesznél egy rakás emberrel. Intézd el otthon.
2014. márc. 12. 22:52
 4/23 anonim ***** válasza:
75%

Senki nem kíváncsi más tetemére, szóval igen, gáz lenne. Meg amit egy szaunában meg tudsz csinálni, azt éppen otthon, a szobádban is megteheted, akkor meg minek feltűnősködnél?

(Ja igen, amiért a kérdést kiírtad: ne tedd ezt magaddal, az élet szép, te értékes vagy, majd én leszek a barátod, blabla)

2014. márc. 12. 22:53
 5/23 A kérdező kommentje:
Úgy ertem hogy ott könnyebb meghalni? Pl ha direkt nem megyek ki ha suenvedek akkor se 1 órán át és csak locsolom a kalyhat?
2014. márc. 12. 23:06
 6/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem te nem is akarsz meghalni.Aki meg akar halni az nem gondolkozik rajta hol ,mikor csak meg teszi.Es miert akarsz "meghalni"?

2014. márc. 12. 23:21
 7/23 A kérdező kommentje:
A masik kerdesemre is valaszoltal. Mert bantanak megalaznak. Mert ronda vagyok kigúnyolnak nem birom az élet nehézségeit. És imádok szaunázni ezert nekem szép halal lenne. Es olvastam hogy meghaltak mar szauna rekord kozben. S nos probalkoztam én már de nem sikerült gyogyszerrel 2 x is. Így a biztos modszert keresem
2014. márc. 12. 23:26
 8/23 anonim ***** válasza:
Akik bantanak azok hulladekok ,senkik veglenyek!.Nehogy mar ezek miatt lemondj az oromokrol!Csunya vagy? Es? Tudod hany boldogtalan szep no meg jo pasi van?Azert mert ok meg kaptak a jo kulsot es megsem lett utanna fenekig tejfel,tokeletes az elez.Mert a kulsoseg onmagaban nem er semmit!Szeretsz szaunazni, szuper!Talalj meg egy szenvedelyt! Es az oke hogy gondolatban neha meg akarsz(vagy gyakran) halni de ne menj el tettlegessegig.Sok-sok szep dolgot fogsz meg megelni.Rengeteg dolgot megvalosithatsz.
2014. márc. 12. 23:45
 9/23 A kérdező kommentje:
Írnátok búcsúlevelet?
2014. márc. 12. 23:53
 10/23 anonim ***** válasza:

aki öngyilkos lesz az sokat gondolkozik rajta és nem csak megteszi

hatalmas tévhitek vannak az emberek fejében evvel kapcsolatban

2014. márc. 13. 02:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!