Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek ha a fitness...

Szerintetek ha a fitness teremben a szaunaban ölném meg magam az nagyon gáz lenne?

Figyelt kérdés
2014. márc. 12. 22:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Morbid, de a szauna előnyös lehet kivéreztetéshez!

Bár elég lenne egy fürdőkád, forró vízben kitágulnak az erek gyorsabban elvérzel. Állítólag még kevésbé fáj is.

Vágni tudod milyen irányba kell, mert nem mindegy?!

Ennek nézz utána én nem segíthetlek.

Amúgy az élet szép!

2014. márc. 13. 02:17
 12/23 A kérdező kommentje:
De én amígy arra gondotam hogy nem vágok hanem gyógyszerek altató és akkor nem jónnék ki a szaunabol órákig. Vágástól félek neten nem talalom milyen iranyban kell vagni? Bar ezt ugy se merem
2014. márc. 13. 02:38
 13/23 anonim ***** válasza:
Nem, csak nem jönne össze. Amikor elájulnál, akkor azonnal kivinnének. Ez a momentum pedig elég hamar bekövetkezhet. Az meg még nem jelenti, hogy rögtön meg is haltál. Én az első öt percben képes vagyok kidőlni.
2014. márc. 13. 07:30
 14/23 anonim ***** válasza:

Rosszul fogalmaztam.Aki meg akar halni az 1: nem fel vagdosni magat mert pont leszarja te meg felsz tole.

2: nem irnad ide nekunk,nem juttatnad a tudtunkra.

Legalabbis szerintem.:)

2014. márc. 13. 07:34
 15/23 anonim ***** válasza:
Szoval nalam ez inkabb minosul segitsegkeresnek mint tenyleg tanacsadas ongyilkossaghoz.
2014. márc. 13. 07:43
 16/23 anonim ***** válasza:

Nem akarsz Te meghalni!

Nyilvános helyet választanál, ahol megmentenének?!

Ha már gyógyszer, altató nézz utána,

az LD50 értéküknek. Meg fogsz lepődni mennyi halálos.

Ne pocsékold, felesleges LD50 sejtése nélkül hozzáfogni.

2014. márc. 13. 09:22
 17/23 anonim ***** válasza:

Szerintem is ez a helyzet! Csak figyelemfelkeltés a célod. Aki meg akar halni, az átgondolja azt is, hogy mi lesz vele halál után. Gondolj csak bele: az érzékszerveidtől megfosztva, cselekvésképtelenül maradsz a térben, ordítanál, sikoltanál, de nem tudsz, mert nincsenek hangszálaid, már levegőt sem veszel, mert a tüdőd se nincsen! Ez a tehetetlenség annyira feldühít, hogy őrület vesz körül. Néznél de nem látsz, rohannál, de nincs tested. Szerintem ez lenne a pokol!

Szerintem gondold át még egyszer, hátha mégsem találnak rád! Hátha mégsem mentenek meg! Mi lesz veled akkor?

2014. márc. 13. 10:16
 18/23 anonim ***** válasza:
Én írnék szép búcsuleveleket, és lesném, miköben haldoklok, hogy ki mit szól hozzá. Aztán felkelnék, és kijavítanám, ha egy jobb jutna az eszembe...
2014. márc. 13. 19:08
 19/23 anonim ***** válasza:

Zacher Gábor mentette meg egy barátomat.

Tőle lefoglalták a búcsúlevelét, nem kapta vissza.

Mivel úgyis TÚLÉLED!!! - másold le a búcsúlevelet, ha akarsz emlékbe magadnak.

2014. márc. 14. 07:14
 20/23 anonim ***** válasza:

sokan nem élik túl a gyógyszeres próbálkozást a házban nekünk halt meg ügy valaki, sokan meg meghülyülnek tőle és akár pelenkázni kell őket annyira sérül az idegrendszerük

az updates boltoktól nekem is depresszióm lesz amúgy, főleg amin fotók is vannak

2014. márc. 14. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!