Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan másszak ki gyógyszer...

Hogyan másszak ki gyógyszer nélkül ebből a borzalomból?

Figyelt kérdés

Alapból nem volt oké az életem (alkoholista apaésegyéb családi problémák), sz ar gyerekkor, brutálisan félresikerült párkapcsolatok... etc. de amióta balesetet szenvedtem, minden romokban hever.

a saját életem megmentése érdekében ki kellett ugranom az ablakon az égő házból(pls ne kérdezzetek részleteket!), persze az sem volt biztos, hogy így túlélem, de jobb ötlet volt mint 100%-ig biztosan benn égni.

Kómába estem, összetörtem magam, lassan épültem fel.

azóta ocsmány borzalmak szegik a kedvem: rémálmok, pánikrohamok tömkelege, durva érzelmi labilitás, folyamatos hányinger

hónapokig voltam olyan állapotban, hogy nem igazán bírtam még a sarki boltba sem elmenni itthonról mert úgy éreztemm hogy elájulok, összeesek és/vagy elhányom magam mindenki előtt, de persze sosem történt ilyesmi, de egészen addig pánikoltam reszketve ameddig haza nem értem.

többször volt olyan, hogy zsibbadt, szúrt a szívem, elkékültek az ujjaim.

rendszeresen járok orvoshoz, agyonvizsgálnak folyton még mindig a kóma miatt (is), de SEMMI szervi bajom nincs.

a problémáim miatt még régebben elküldtek pszichiáterhez, aki antidepresszánst szedetett velem. Attól rosszabbul voltam mint bármikor, brutális öngyilkossági késztetésem volt (pedig soha nem volt ilyen hajlamom, a sok sz ar ellenére is mindenképp élni akarok!!!), hőhullámok, hányás, impotencia...etc. Egyenesen a szeméttelepre mentem megválni tőle, és azóta is sokkal jobban vagyok, illetve inkább ez a kevésbé trágya állapot. Szóval olyan tanácsot nem kérek, hogy szedjek megint olyat, vagy próbáljak ki másik félét, és azt a kamut sem akarom hallani, hogy nem kellett volna abbahagynom, mert idő kell neki, hogy kifejtse a hatását blablablaaaaa.

Jelenleg elkezdtem dolgozni, emiatt már hozzászoktam ahhoz hogy el kell mennem itthonról, de a munkahelyemen is megesik, hogy falfehér arccal, kékülő ujjakkal kell kimennem a friss levegőre és ott zihálni émelyegve...

Pszichológushoz most fogok menni hamarosan.

van esetleg valakinek valami használható javaslata? mivel tudnám könnyíteni az életem?

20/F

2014. márc. 11. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:
64%
Pszichológus.De szigorúan kösd ki,hogy te nem akarsz gyógyszeres kezelést!
2014. márc. 11. 20:06
 2/3 anonim válasza:
86%
és egy megértő,melletted álló barátnő!
2014. márc. 11. 20:09
 3/3 anonim ***** válasza:
87%

Csak úgy ér valamit, ha a pszichológus kiképzett pszichoterapeuta.

Addig is kezdj el valamilyen relaxációt.

2014. márc. 11. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!