Mit kéne használnom hogy mielőbb tönkremenjek? Melyik gyógyszer hat a legjobban? és melyiket tudom legegyszerűbben beszerezni?
Hát igen.. könnyebb nyavalyogni, gyógyszerezni magad, tippmixezni, meg játékgépezni, munkanélküliként tengeni, egész nap dögleni, mint talpra állni. Ahelyett hogy az ágyban fetrengenél egész nap inkább a munkakeresésbe fektetnél ennyi energiát és talán nem itt tartanál!
Lelki fájdalmak? Eszedbe jutott neked egyáltalán hogy édesapád mit érezhet amikor rádnéz, és hogy édesanyád ha fentről lát ezt látja? Vesztettem el szerettemet, de 2 napig sem engedtem meg magamnak hogy elhagyjam magam, hanem azóta kétszer úgy hajtok, mert már nemcsak magamért teszem, hanem érte is. Tudom hogy ő is ezt akarná és nem roncsként látni. Szerintem neked is erőt kellene venni magadon és helyre tenni amit elrontottál, mert neked is csak ez az egy életed van!
Ha nem vagy extrém érzékeny valamelyik hatóanyagra, akkor tévúton jársz!!
Bármilyen kemény gyógyszerrel elkezded, pl.: altatók, stb. rövid távon alkalmazkodni fog hozzá a szervezeted.
Fél év múlva már 10szeresem sem biztos használ.
Ekkor leszel bajban, nem találsz annyi különböző orvost, aki a szükséges mennyiséget felírkálja.
Kemény drogokra nem lesz pénzed......
Elcseszted az életed, öngyilkossághoz pedig gyáva leszel, mint most is.
Próbálj valami más passziót találni, nem baj, ha perverz.
Bakker ember!!!!!
Én drog függő voltam, és nem a szimpla fű szívogató kis srác voltam... Mind1 is, vannak a környezetemben minden félék, tippmix függők is, meg mindenféle kajak. Egyik sem hagyta el így magát!!
Ez szimpla lelki függőség, az is gáz meg nem éppen gyerek játék, de egy intravénás drogfüggőséghez képest valójában az.
Ha ilyen gyenge vagy, akkor irány az addiktológia!! Egyik spanom alkohol, kábítószer és játék gép függő volt. pár hét alatt leszedték ezekről, jó igaz azóta xanaxot eszik, de 10x normálisabb, már mosolyog is néha-néha, nem bsza szét a családját otthon idegileg minden áldott nap, és még a pénze is megmarad azóta! Neked is ott lenne a helyed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!