Miért nem múlik a pánik roham?
A pszichiáternek a gyógyszerezés a dolga, nem a múltad.
Ha meg akarsz gyógyulni, olyan pszichológust keress, aki kiképzett pszichoterapeuta, lehetőleg integratív terapeuta, mert az egyszerű beszélgetés kevés.
Én egy nagyon jó pszichiterhez járok,aki pszichoterapeuta is,és egyben remek ember,nálam még akkor is nevettem,mikor sírás volt minden napom,imádom.
Sportolj,ne a pánikon agyalj,mert azzal generálod.A gyógyszer erre a betegségre nem gyógyulást jelent,hanem egy mankót,amivel átvészeled a kezdeti időszakot,segít a depresszió,pánik leküzdésében,hogy élhetőbbek legyenek a napok,ne gondolj öngyilkosságra..ilyesmik.
Mozogj rendszeresen,hallgass jó zenéket,menj sokat emberek közé,és beszélgess velük rengeteget.Az orvosnak pedig mondd meg,hogy téged aggaszt a múltad,és szeretnéd elmondani,hogy megkönnyebbülj.Abban igaza van,hogy a jelen a fontos,és ne a múlton agyalj,ha kell kezdj előről mindent,ami miatt rossz..Kitartást,és minden rendben lesz!
#8 remélem tudod is miről beszélsz, mikor ilyen hülyeségeket írsz ... én kijöttem belőle már vagy három évtizede, és megnyugtatlak
- bachatod a háziorvosodat
- nem tudod, hogy meddig tart, de akár egész nap (ennek következtében rendesen leterheli a szervezetet)
- testi eredetű baj+pánikroham ... papám, minek szólsz bele olyanba, amihez nem értesz (tudom, most elmagyarázod, hogy vagy pszichiáter vagy, vagy gyakorló pánikrohamos)
- ja ... végülis az egész élet egy humbug
(az 1-es voltam)
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, mindet egytől-eggyig !
Maradt még egy kérdés a fejemben. Kinek mi volt az a motiváció ami miatt végleg ki tudott lépni a gödörből ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!