Mi ez? Pánik, kényszer vagy fóbia?
Én is így voltam,mindent betudtam magamnak képzelni meg mesélni,ha valamiről olvastam,mindig azokat a tüneteket vettem észre magamon,szóval ez hipochondria.Az ,hogy így rosszul vagy és ezek a tüneteid,az meg pánikbetegség.Próbálj meg nem ezen gondolkodni,ne olvass semmi ilyesmit,csinálj olyan dolgokat,amiben örömöd leled,és eltereli a figyelmed,és próbálj meg nem gondolkodni,lazíts...az agyad túlságosan is megszokta az állandó ingerlést,gondolkodást,pörgést,próbáld valamivel kikapcsolni,kezdj el spórtolni valamit,menj szaladni,az nekem bevált,kitisztítja a fejed,és elfáraszt,utána meg gondolkodni,filózni sincs energiád,vagy esetleg jógázni.
Szóval sok mozgás,valami szórakoztató hobbi,vitaminok,és minél kevesebb gondolkodás és biztosan jobban fogod magad érezni.
Az első vagyok
A hipochondria az amikor kórosan félsz betegségektől.Talán azt csinálhatnád mikor elkezdesz félni egy betegségtől,mélyeket lélegzel,és mondj magadban pozitiv állitásokat(pl.egészséges vagyok,erős ellenálló szervezetem van ilyesmi.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!