Mit csináltok, amikor "semmihez" nincs kedvetek?
Figyelt kérdés
Mit csináltok, amikor "semmihez" nincs kedvetek?
Általában rendben vagyok, mindössze egy barátnő hiányzik az életemből, és saját lakás.
Vannak napjaim, amikor semmihez nincs kedvem. Ha megpróbálok eddzeni, elmegy a kedvem tőle. Semmit nem akarok csinálni.
2014. márc. 1. 21:27
1/9 anonim válasza:
Én semmit nem csinálok ilyenkor... vagy alszok, esetleg feljövök ide és kiosztom az életképtelen, agyhalott barom kérdezőket.
2/9 anonim válasza:
Sorozatot nézek vagy játszok valamit a gépen, vagy nézegetem a GYK-t.
5/9 anonim válasza:
Nekem mikor semmihez nincs kedvem olyankor tényleg nem csinálok semmit, mert ha ilyenkor aktiválom magam, akkor vagy balul sül el, vagy az idegeim nem bírják. Ilyenkor én sakkozni szoktam a neten.
7/9 anonim válasza:
Én is olyankor általában csak random netezek és ezen az oldalon nézegetek, válaszolgatok.
Egyébként ez is a depresszió tünete, úgyhogy ha tudjátok magatokat valahogy kezeltetni, akkor essetek túl rajta minél előbb, mert aztán az idő csak megy...
8/9 anonim válasza:
Csak, amit muszáj. Egyébként pedig feltöltődöm azokra az időkre, amikor duracellnyuszi módjára rohangálok mindenfelé.
9/9 A kérdező kommentje:
ez tegnap volt. Ma meg tök rendben volt minden...
2014. márc. 2. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!