Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegség miatt vagyok most ilyen motiválatlan vagy mi állhat a háttérben? Mit csináltok, ha nincs kedvetek semmihez?
Hétfő óta itthon vagyok, beteg voltam és csak feküdtem, mivel semmi fizikai munkát nem tudtam csinálni, egész nap a gépet nyomtam, ott beszélgettem a barátaimmal, barátommal. Valamelyik nap itt volt barátom, jól elvoltunk, most már meggyógyultam és lenne mit csinálnom, még sincs kedvem semmihez, most is csak fekszek és gépezek meg azt várom, hogy barátom jöjjön már fel, hiányzik és beszélgetni akarok vele :( Tegnap bulizott és olyan magányosnak éreztem magam. Mintha nem lenne értelme semminek, csak ülök és szörfölök a neten. Tök motiválatlan vagyok, nem tetszik az egész, de nem tudom magam semmire rávenni. Segítsetek, miért vagyok ilyen? :S
19/L
Nekem ez csak tanulas téren van, de akkor én azt tényleg nem tanulom meg itthon. Aztán suliban meg igen és mindenki boldog :D
A betegség állt a háttérben eleinte, aztán elkényelmesedtél. Ne halmozz fel sok dolgot egy napra, legalább egyet csinálj meg :)
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!