Ti mit csináltok, amikor bennetek van, hogy holnap tesztet írtok, de nincs semmi kedvetek tanulni?
Sírok egy kicsit a könyv felett, aztán nekilátok tanulni, mert nincs más kiút.:)
Viszont ez is emberre válogatja, ki mennyire fogékony, mennyi időt kell szánjon, hogy az információk eljussanak az agyáig, stb.
Én az a típus vagyok (mbti teszt szerint :D) aki csak arra tud koncentrálni, ami maximálisan érdekli. Viszont van, amikor le kell ülni, és betanulni azokat a képleteket meg évszámokat. Nem azért, mert nagyon nagy szükségem lesz rá, vagy akármi, hanem mert majd az árettségire is így kell tanulni, hogy meglegyen a kívánt pontszám, és soha többet ne kelljen a dologgal foglalkoznom, ha nem olyan szakra megyek.
Én azt szoktam, hogy tanulok amíg bírok figyelni, aztán egy jó filmmel vagy fanfictionnal jutalmazom magam, eszek valamit, átnézem mégegyszer, és már általában megy is :)
bocs, ezt muszáj volt :D
3-as sem a világvége. Nem tudom miért vagy úgy oda....
Amugy én holnap föciből elvileg felelek, de nem tanultam rá semmit, majd kiderül mi lesz...;)
Hát én is csatlakozom azok köréhez, akik képtelenek megtanulni azt, ami nem érdekes.
Ilyenkor azt szoktam csinálni, hogy becsukom a könyvet és nem tanulok, megnyugtatom magam, hogy majd a suliban. Aztán néha sikerül, néha nem.
De nem is vagyok jó tanuló, egyszerűen a lustaságom miatt szenvedek és szívok is majd érettségin...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!