Meddig birhatom ezt? Mit tegyek?
Az utobbi honapokban teljesen magam alatt vagyok, elni sincs kedvem. Otthagytam 2012ben az egyetemet, mert nem arra akartam menni, 2013ban jelentkeztem arra, ahol most vagyok, mert ezt akartam. Most teljesen ki vagyok, annyira stresszes vagyok, ideges, mindig olyan gyomoridegem van, es egyre jobban utalam az egyetemet. Vizsgaim alig sikerultek. Pszichologushoz nem akarok menni, sot a szuleimnek sem szeretnek szolni, de teljesen ki vagyok borulva. Semmiben nem vagyok jo, amit csinalok, egesz nap csak sirok, es sirogorcseim vannak. Folyton haza akarok menni a szuleimhez, mert ott erzem magam biztonsagban. Szerintuk csak eltulzom a dolgokat, de nem merem nekik bevallani a dolgokat, mert tudom, mennyire bantana oket. Szerelmi eletem megintcsak egy nagy nulla, soha nem voltam szerelmes, es akit evek ota szeretek nem tudom, hogy erez.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!