Mennyi ideig bírhatom így?
Figyelt kérdés
Péntek óta csak kekszet eszem és teát/vizet iszom.
Mennyi ideig lehet ezt normális állapotban kibírni? (Nem arra gondolok, hogy meddig élhetek így, hanem mikor jelentkeznek tünetek?)
Egyelőre csak fáradékonyabb vagyok.
2010. nov. 8. 22:09
1/15 anonim válasza:
probálkozz...ha nem irsz ide,akkor tudjuk h el is butultál..
2/15 anonim válasza:
Nem bírsz enni, beteg vagy vagy ez valami idióta fogyókúra?
3/15 anonim válasza:
Sőt már véleményem szerint nem is vagy normális.
4/15 A kérdező kommentje:
Nincs pénzem. Ilyen egyszerű.
2010. nov. 8. 22:16
5/15 anonim válasza:
Akkor kenyeret, zsemlét egyél, olcsóbb, mint a keksz és több benne a tápanyag.
6/15 anonim válasza:
ha nem eszel semmi normális fehérjét izomtömeget+némi zsírt fogsz veszíteni. ha teljesen sovány alkat vagy, és nincs nagy izomzatod akkor nem lesz jó hosszútávon.
7/15 anonim válasza:
Én egyszer lázas beteg voltam és három napig csak folyadékot ittam: citromos teát pici mézzel és vizet. Három nap alatt összesen 3 darab háztartási kekszet ettem.A harmadik nap vége felé megpróbáltam kimenni a mosdóba és majdnem összeestem. Nagyon megijedtem. Láthatod én három napig birtam,de ismétlem én betegség miatt nem tudtam enni. Nagyon vigyázz Te is! Ha nem vagy beteg ilyet TILOS csinálni!!!!!!!!!
8/15 A kérdező kommentje:
Látom nem olvastad el, hogy nem poénból csinálom.
2010. nov. 8. 22:24
9/15 anonim válasza:
akkor ne kekszet egyél.
kenyér és zsir??
10/15 anonim válasza:
Szüleid nem laknak a közelben? Ők biztos szívesen vendégül látnak.
ajjhjajj... Mi is voltunk hasonló helyzetben, de kilábaltunk. Kívánom a legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!