A glicerin végbélkúpot mennyi ideig kell benntartani?
csipszet meg csokit meg sok édességet ettem 2 hétig normális kajákat egyáltalán nem! :/
energia itallal próbáltam 1 héten keresztül segíteni az emésztést ami hatásos is volt pár napig de már az sem segít... mit tegyek? hetenként van székletem kb 2 szer és az az igazság hogy nem érzem mikor kell vc-znem hanem ez a végbélkúp jelzi hogy mikor kell.... csak akkor jön rám a vc zés mikor használom! addig nem és nem is érzem :S lehet kiba.sztam magammal egy picit :S
el kéne olvadjon
de a problémádra nem ez a megoldás, hanem normális étkezés:
javaslom, hogy egyél minden étkezés előtt 1 kiskanálnyi apró magot: mustármag, lenmag, szezámmag - sok vízzel
+ rendszeres sportolás és rostdús táplálkozás, sok züldség, gyümölcs, tk gabona - reggelire zabpehely, de minimum néhány kanál búzacsíra, korpa kerüljön a müzlidbe
a glicerines kúp max tüneti kezelésnek jó, de annak sem nagyon
nem vagyok hü.lye!
és igen most is használtam felnyomtam minden de nem kell vécéznem! :/
ajánlotok valamit ami tényleg gyorsítja?????
félek egy picit ilyen tünetem még nem volt eddig... :/
Nem hülyének néztelek, csak már nem tudtam mire gondolni, bocs :-)
Nekem ritkán van ilyen problémám, ha van, én erőspaprikával szoktam megoldani. Nem magában, persze, hanem zsíros kenyérrel, vagy ilyesmivel. Az erőspaprika természetes úton tisztítja a szervezetet, ha azt vacsorázom, másnap reggel már szaladok is. Ha bírja a gyomrod és nem utálod nagyon az erőset, próbáld ki.
okés, semmi baly a nem vagyok hülyét arra írtam hogy tudom használni már :)
amúgy bocsi a kávét meg kipróbálom! :)))
köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!