Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Meddig fogják benntartani a...

Meddig fogják benntartani a kórházban?

Figyelt kérdés

16 éves nevelt lányom reggel leesett a lépcsőről, elvesztette az eszméletét, kihívtam a mentőket, bevitték de nem mondták hogy mikor engedik el, kérdésem az lenne hogy kb mikor fogják elengedni, meg hogy mi baja lehet,

egyedül nevelem, édesapja külföldre költözött, az anyja meg nemrég halt meg sajnos, a gyámügynél elintéztem hogy én nevelhessem tovább

2011. febr. 27. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem itt kéne írogatni,hanem bemenni a kórházba és megkérdezni,hogy súlyos-e és hogy mi lesz vele.
2011. febr. 27. 20:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerencsés,és "csak" agyrázkódás,akkor holnap már otthon lehet.
2011. febr. 27. 20:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Te otthon vagy??

Nekem mikor egy egyszerűnek mondott vakbél műtétem volt évig bent volt velem anya.

Amúgy bocsi,de szerinted ha az orvosok nem tudjták megmondani akkor majd mi megmondjuk neked??

Menj be a kórházba ott több választ tudnak majd adni.

Szegény lány.nagyon sajnálom :(

2011. febr. 27. 20:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Abból, hogy elvesztette az eszméletét még nem tudjuk megjósolni, mikor engedik ki.

Gondolom a kórházban még megvizsgálták, elmondták a lánynak, hogy mi történt, miért van ott.

Én a helyedben nem az internet előtt ülnék, hanem a kórzházban, a lány mellett!

15/L

2011. febr. 27. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!