Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy kutya javítana az állapoto...

Egy kutya javítana az állapotomon?

Figyelt kérdés

23/F vagyok és sosem voltak barátaim mivel külföldön lakom és itt utálják a magyar... Jelenleg is járok pszichiáterhez gyógyszereke is szedek. De az egyedül lét már olyan szintre nőtte ki magát, hogy nincsen semmi motivációm az életre. Egyenlőre a sport tart meg és ezt szeretném egy kutyával kiegészíteni csak ugye a kutya nem kis időre szól és nem vagyok biztos benne, hogy segítene...

Ti mit gondoltok?

2014. febr. 23. 08:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha csak az a baj hogy azért vagy egyedül mert utálják a magyarokat akkor költözz el onnan.

De gyanítom hogy nem csak az a baj. 23 éves vagy előtted az élet! Változtass, minden szinten!!!

Egy kutya biztosan jó hatással lenne rád, de nem fogja megoldani a helyzetet...

2014. febr. 23. 08:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül alkalmazzák az állatokat különböző terápiákban. Ha lenne kutyád, már nem is lennél annyira magányos (tapasztalat). Arról nem is beszélve, hogy mi mindenben segít még.
2014. febr. 23. 11:42
 3/4 anonim válasza:
Nagyon sokat segít egy kutya ( nekem ezért is van 3) nem csak ,hogy nem leszel magányos, mindig beszélhetsz hozzá, részt vehetsz kutyás rendezvényeken, megmozdulásokon, könnyebben tudsz beszélgetni kutyásokkal mert van közös téma...Én csak ajánlani tudom...pl egy menhelyi kutyust, mert annyira hálás tud lenni...,hogy te leszel neki az "isten"
2014. febr. 23. 15:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Jól van, akkor veszek kutyát. Köszönöm a segítséget.
2014. febr. 23. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!