Hogyan javíthatnék a "sajnáltatós" állapotomon?
17 éves lány vagyok. Már két pszichológust megjártam.
Több éve folyton "sajnáltatom" magam. Folyton pesszimista vagyok. Ha valami jó van, nem tudom élvezni, és "várom", hogy mikor jön a rossz. Ha meg rossz, akkor már nem bírom azt az érzést, mégse lépek ki belőle, természetesnek érzem. Szeretem, ha sajnálnak, és mindig ott van a szemem előtt, hogy ha nagy a baj, akkor ott az öngyilkosság, mint kiút(de ezt SOSE merném megtenni!!)
Ebből van valami kiút? Hogy en így fogjam fel? "szeretek" ebben az állapotban lenni, mert sajnálnak...de valahol tudom, hogy nem jó, és ki akarok jönni, de nicns meg a motivációm. Úgy érzem, ha elevsztek mindent megölhetem magam, vagyis ez a gondolat nyugtat. De nem tudok boldog lenni. Ha az vagyok, nem tudok mit kezdeni az érzéssel. Ngagyon jó, és sírnom kellene örömömben, de nem tudom hova tenni.
Hétköznap suliba vagyok, délután meg semmi. Eddig színötös voltam, mostmár rontok. Nem tanulok egy mukkot se, mert nem tudok odafigyelni.
Hétvégén a barátommal vagyok, elmegyünk apuékkal biciklizni, és videójátékozom, amennyit csak lehet.
A hétvége nagyon kevés. Naponta úgy kell magad fizikailag leterhelni, ahogy csak bírod. A betntcsücsülést minimumra korlátozni. Nézz utána a netena pszichofitnesznek.
Google > pszichofitnesz
Jaj, szegééény kislány, úúgy sajnállak....
Szokták ezt mondani?
Köszönöm a válaszokat, megnézem majd!:)
Nem, nem szokták ezt mondani. Nem az ilyen fajtára gondoltam...hanem, ha baj van, meghallgatnak, és érzem azt, hogy sajnálnak, és figyelnek rám, és mindent megtesznek.
Holott TUDOM, hogy ha boldog vagyok még jobban keresnék a társaságom, ezért NEM ÉRTEM...
Csak, mert a sajnálat sokszor megalázó, nem jó érzés, hogy lesajnálnak, tehát, inkább tegyél meg mindent, hogy bele tudd élni magad a boldog pillanatokba.
Tudd átélni, olyankor hagyd, hogy had sodorjon az érzés, ne ellenkezz, és ne gondolkodj máson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!